تیتر امروز

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی

این چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.

نظر ژنرال آمریکایی درباره کمک تسلیحاتی کره‌شمالی به روسیه

ژنرال مارک میلی، مقام نظامی آمریکا معتقد است که کمک تسلیحاتی کره شمالی به روسیه تغییر زیادی در جنگ اوکراین ایجاد نمی‌کند.

کد خبر: ۱۵۵۸۲۹
۱۲:۳۷ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲

نظر ژنرال آمریکایی درباره کمک تسلیحاتی کره‌شمالی به روسیه

دیدارنیوز: ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز شنبه هنگام ورود به نروژ برای شرکت در نشست ناتو گفت که اگرچه ممکن است کره شمالی بتواند مهمات توپخانه‌ای روسیه برای جنگ در اوکراین را تامین کند، اما این کار احتمالاً تغییر زیادی در وضعیت جنگ بوجود نمی‌آورد.

او به خبرنگاران گفت که دیدار اخیر کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در شرق این کشور، احتمالاً باعث خواهد شد که کره شمالی گلوله‌های توپخانه ۱۵۲ میلی‌متری دوران اتحاد جماهیر شوروی را در اختیار مسکو قرار دهد.

ژنرال مارک میلی افزود که اگرچه نمی‌خواهد این کمک‌های تسلیحاتی را «کم‌اهمیت» جلوه دهد، اما «شک دارد» که این کمک‌ها تعیین‌کننده باشند.

ایالات متحده طی یک‌سال گذشته نیز بار‌ها کره شمالی را به ارسال مهمات، گلوله‌های توپخانه و موشک به روسیه متهم کرده بود که احتمالاً بسیاری از آن‌ها کپی مهمات دوران شوروی پیشین هستند.

آسوشیتدپرس به نقل از جوزف دمپسی، دستیار تحقیقات دفاعی و تحلیل نظامی در مؤسسه بین‌المللی مطالعات استراتژیک نوشت که کره شمالی «بزرگترین منبع مهمات توپخانه‌ای سازگار با تجهیزات نظامی روسیه، در خارج از این کشور است»؛ با این وجود این سیستم‌های توپخانه قدیمی، که مهمات آن‌ها احتمالا به روسیه عرضه می‌شود، به داشتن «دقت پایین» شهرت دارند.

قرار است ژنرال میلی و دیگر رؤسای دفاع کشور‌های عضو ناتو در جریان نشست نروژ، درباره چگونگی تداوم حمایت‌ها از اوکراین و دیگر مسائل دفاعی منطقه‌ای نیز گفتگو کنند.

نشست ناتو در حالی برگزار می‌شود که نیرو‌های اوکراینی در جریان ضدحملات خود، در حال پیشروی آهسته در سرزمین‌های تحت اشغال روسیه هستند و البته به آن سرعتی که در ابتدا انتظار می‌رفت، حرکت نمی‌کنند.

همزمان رهبران کی‌یف نیز برای دریافت دور جدیدی از تسلیحات پیشرفته از جمله موشک‌های با برد بیشتر، لابی می‌کنند.

ژنرال میلی همچنین گفت که معتقد است در ایالات متحده با وجود همه اختلافات سیاسی، همچنان یک حمایت گسترده و دو حزبی از کمک به اوکراین وجود دارد.

در حالی که جنگ اوکراین در آستانه دومین سال خود قرار دارد، قانونگذاران آمریکایی به طور فزاینده‌ای بر سر ارائه کمک‌های بیشتر به کی‌یف اختلاف نظر دارند.

جو بایدن، رئیس جمهوری این کشور به تازگی بسته‌ای حاوی ۱۳.۱ میلیارد دلار کمک نظامی و ۸.۵ میلیارد دلار کمک بشردوستانه به اوکراین پیشنهاد کرده است؛ اما جمهوری‌خواهان محافظه‌کار بر کاهش گسترده هزینه‌های فدرال اصرار دارند و برخی از متحدان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین نیز به دنبال متوقف کردن ارسال پول به اوکراین هستند.

قرار است هفته آینده ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل به ایالات متحده سفر کند و انتظار می‌رود که «دریافت کمک‌های بیشتر» محور اصلی گفتگو‌ها در جریان دیدار او از کاخ سفید و کاپیتول هیل باشد.

قرار است امروز یکشنبه و در حاشیه نشست ناتو در نروژ، گردهمایی کوچکتری از رؤسای دفاع ۱۲ کشور بریتانیا، نروژ، هلند، ایتالیا، آلمان، فرانسه، دانمارک، کانادا، بلژیک، استرالیا، نیوزلند و ژاپن برگزار شود تا ضمن بررسی تحولات نظامی در منطقه هند-اقیانوسیه، درباره درس‌های آموخته‌شده از جنگ اوکراین و چگونگی استفاده از آن‌ها در منطقه هند‌-اقیانوسیه گفتگو شود.

ایالات متحده چین را چالش کلیدی امنیت ملی خود در آن منطقه می‌داند؛ بویژه آنکه در یک سال اخیرفعالیت‌های نظامی چین در اطراف جزیره تایوان بطور قابل توجهی افزایش یافته و پکن تقریبا هر روز کشتی‌ها و هواپیما‌های جنگی خود را به آب‌های تایوان فرستاده است.

رهبران جهانی هشدار داده‌اند که عدم توقف تهاجم روسیه به اوکراین، می‌تواند سایر کشور‌ها را تشویق کند تا اقدامات مشابهی را برای تصرف خاک دیگران انجام دهند و به این ترتیب نظم بین‌المللی مبتنی بر قوانین که از پایان جنگ جهانی دوم به‌وجود آمده، از بین برود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی