تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ناآرامی‌ها در سوریه؛ تظاهرات ضد بشار اسد و شلیک به معترضان

محافظان امنیتی حزب بعث سوریه، روز چهارشنبه به سمت معترضانی که سعی داشتند به مقر محلی این حزب در جنوب سوریه یورش ببرند، شلیک کردند.

کد خبر: ۱۵۵۷۱۶
۱۷:۴۱ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲

ناآرامی‌ها در سویدا؛ تظاهرات ضد بشار اسد و شلیک به معترضان

دیدارنیوز: معترضان با هجوم به دفاتر حزب حاکم بعث، تصاویر بشار اسد را پاره کردند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده در پی این تیراندازی که در استان سویدا سوریه رخ داده، دست‌کم ۳ نفر زخمی شده‌اند. این حادثه نشان‌دهنده تشدید اعتراضات ضد دولتی در ماه گذشته است که به نظر می‌رسد گسترش یافته است.

اعتراضات ضد دولتی طی ماه گذشته در استان سویدا که اکثریت مردم آن دروزی‌ها هستند، به شکل قابل توجهی مشاهده شد. صد‌ها نفر در این تظاهرات‌ها ابتدا به وضعیت نابسمان اقتصاد و همچنین تورم سرسام‌آور اعتراض کردند، اما خیلی زود بشار اسد و حاکمیت به هدف اصلی این تجمعات تبدیل شد.

مردم خشمگین خواهان کنار رفتن حکومت بشار اسد بودند که در طی یک دهه اخیر جنایات فراوانی را مرتکب شده و اوضاع اقتصادی هم در این کشور جنگ زده شرایط بحرانی دارد. موج تازه اعتراضات در سوریه پس از آن آغاز شد که دولت یارانه‌های دولتی برای حامل‌های سوختی را لغو کرد و این مسئله به افزایش هزینه زندگی شهروندان این کشور منجر شده است.

معترضان با هجوم به دفاتر حزب حاکم بعث در سراسر این استان، تصاویر بشار اسد را پاره کردند و حتی در روز ۴ سپتامبر گروهی از معترضان با شکستن مجسمه حافظ و بشار اسد، پدر و پسری که در چند دهه اخیر بر سوریه حکمرانی کردند، نارضایتی و خشم خود را از از وضعیت حاکمیت در سوریه ابراز داشتند.

در ویدئویی که توسط گروه رسانه‌ای سویدا ۲۴ به اشتراک گذاشته شده، ده‌ها معترض در تلاش برای یورش به دفتر حزب بعث در شهر سویدا دیده می‌شوند. برخی از آن‌ها با شدت گرفتن تیراندازی از ساختمان فرار کردند و شعار «اعتراض مسالمت آمیز» سر دادند. یکی از معترضان پرچم رنگارنگ مذهب دروزی را در دست داشت.

به گفته دیده‌بان حقوق بشر سوریه که یک ناظر جنگ مستقر در بریتانیا است، معترضان و شخصیت‌های مذهبی در حیاط ساختمان تجمع کرده و به اعتراض خود ادامه دادند.

اقتصاد سوریه پس از سال‌ها درگیری، فساد و سوءمدیریت و تحریم‌های غرب با مشکلات بسیاری رو به رو است. سازمان ملل تخمین می‌زند که حدود ۹۰ درصد جمعیت این کشور در فقر زندگی می‌کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی