تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
رافائل گروسی توضیح داد

آژانس در چه‌صورت صلح‌آمیزبودن برنامه هسته‌ای ایران را تایید می‌کند؟

رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید که موارد باقی‌مانده از تعهدات ایران ذیل توافقنامه جامع پادمانی بایستی حل و فصل شوند تا آژانس بتواند در موضعی باشد که بتواند اطمینان دهد که برنامه هسته‌ای ایران صرفاْ صلح‌آمیز است.

کد خبر: ۱۵۵۵۹۰
۱۷:۱۸ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲

آژانس

دیدارنیوز: رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز دوشنبه در نشست فصلی شورای حکام این نهاد بین‌المللی درباره برنامه هسته‌ای ایران اظهارنظر کرد.

گروسی در نطق آغازین خود در این نشست که متن آن روی وب‌سایت آژانس اتمی قرار گرفته گفت: «درباره مسئله برنامه هسته‌ای ایران شما مقابلتان جدیدترین گزارش من را در خصوص "فعالیت‌های راستی‌آزمایی و نظارتی در جمهوری اسلامی ایران در پرتو قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت" را می‌بینید.»

وی اضافه کرد: «همان‌طور که می‌دانید فعالیت‌های راستی‌آزمایی و نظارتی در ایران به صورت جدی تحت تأثیر تصمیم ایران در فوریه ۲۰۲۱ مبنی بر متوقف کردن تعهدات مرتبط هسته‌ای ذیل برجام قرار گرفته است. وضعیت در نتیجه تصمیم متعاقب ایران برای کنار گذاشتن همه پایش‌های برجامی و تجهیزات نظارتی آژانس بدتر شده است.»

گروسی اضافه کرد: «از زمانی که ایران به صورت موقت اجرای پروتکل الحاقی را متوقف و اعلانیه‌هایش را به‌روزرسانی کرده و در نتیجه آژانس قادر به دسترسی‌های تکمیلی به سایت‌ها و دیگر اماکنی در ایران شده بیش از دو سال و نیم می‌گذرد.»

مدیر کل آژانس اتمی در بخش دیگری از ادعا‌های خود اضافه کرد: «ایران همچنین هنوز بایستی توجیهات موثق فنی در خصوص وجود ذرات اورانیوم با منشا انسانی در ورامین و تورقوزآباد در اختیار ایران قرار دهد و آژانس را از اماکن فعلی مواد مرتبط هسته‌ای و یا تجهیزات آلوده مطلع سازد.»

او همچنین تصریح کرد: «این موارد باقی‌مانده از تعهدات ایران ذیل توافقنامه جامع پادمانی ناشی می‌شوند و بایستی حل و فصل شوند تا آژانس بتواند در موضعی باشد که بتواند اطمینان دهد که برنامه هسته‌ای ایران صرفاْ صلح‌آمیز است.»

منبع: تسنیم
ارسال نظرات