تیتر امروز

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

ریزش صادرات شیرینی و شکلات بعد از حذف ارز ترجیحی

جمشید مغازه‌ای، رئیس انجمن صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات از کاهش صادرات شیرینی و شکلات بعد از حذف ارز ترجیحی خبر داد و گفت: صادرات شیرینی و شکلات در سال ۹۸ نزدیک به یک میلیارد دلار بود، اما در سال گذشته شاهد کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی در مقایسه با آن دوره بوده‌ایم.

کد خبر: ۱۵۵۴۳۲
۰۸:۵۳ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۲

شیرینی

دیدارنیوز: رئیس انجمن صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات گفت: میزان صادرات شیرینی و شکلات بعد از حذف ارز ترجیحی در مقایسه با سال‌های قبل ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش یافته است.

جمشید مغازه‌ای، رئیس انجمن صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات در حاشیه نمایشگاه شیرینی و شکلات اظهار داشت: ۱۶ کشور خارجی نظیر کشور‌های بلژیک، آلمان، هلند روسیه در نمایشگاه امسال حاضر شده اند و شاهد افزایش تعداد شرکت‌کنندگان در مقایسه با سال قبل هستیم و حتی به خاطر محدودیت فضای نمایشگاهی از پذیرش برخی تقاضا‌ها معذور شدیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت تولید و صادرات شیرینی و شکلات افزود: در بخش تولید با مشکلاتی برای تامین مواد اولیه مانند روغن، آرد و شکر مواجه هستیم و برای تامین به موقع آن‌ها مجبور به خرید از بازار آزاد هستیم که این امر در قیمت تمام شده و بر حجم صادرات تاثیر گذاشته است.

رئیس انجمن صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ادامه داد: درحالی که نرخ مصوب شکر ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان برای صنایع است، اما مجبور به خرید این محصول با قیمت ۳۲ هزار تومان از بازار آزاد هستیم.

وی تصریح کرد: پس از اجرای قانون انتزاع و انتقال وظایف بازرگانی به وزارت جهاد کشاورزی شرایط تامین مواد اولیه سخت‌تر هم شده است.

صادرات شیرینی و شکلات ۴۰ درصد کاهش یافت

مغازه‌ای گفت: صادرات شیرینی و شکلات در سال ۹۸ نزدیک به یک میلیارد دلار بود، اما در سال گذشته شاهد کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی در مقایسه با آن دوره بوده‌ایم.

وی تصریح کرد: سالانه ۳ میلیون تن گندم و ۵۰۰ هزار تن شکر در این صنعت استفاده می‌شود که یک چهارم شکر مصرفی کشور است، اما با مشکل تامین این محصول با قیمت مصوب هستیم.

مغازه‌ای گفت: بعد از برداشته شدن ارز ترجیحی کالا‌های اساسی که مواد اولیه تولید در صنعت ما هستند با تورم و کمبود سرمایه در گردش مواجه هستیم که برای رفع این مشکل تسهیلات بانکی می‌تواند راهگشا باشد.

وی گفت: ظرفیت اسمی صنایع شیرینی و شکلات کشور ۲.۴ میلیون تن است که یک میلیون تن ظرفیت خالی وجود دارد و میزان تقاضا کاهش یافته و در نتیجه تولیدکنندگان بر اساس سفارشی که دریافت می‌کنند اقدام به تولید می‌کنند.

وی یاد آور شد: در صنعت شیرینی، بیسکوئیت و شکلات، سالانه ۱۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی