تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
منصور حقیت‌پور، نماینده سابق مجلس مطرح کرد

کلا دو تا اتوبوس کشور را اداره می‌کند

حقیقت‌پور نماینده و نایب رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس، با اشاره به اینکه جریان خالص‌سازی امروز یک سم است و باید با آن‌ها مقابله کنیم، گفت: امروز کلا دو تا اتوبوس کشور را اداره می‌کند. آیا این انصاف است؟ هزاران مدیر لایق را کنار بگذاریم آن‌وقت چندنفر را به زور وارد دانشگاه کنیم و سر کرسی علمی بنشانیم؟ خروجی این‌ها چه افرادی هستند؟

کد خبر: ۱۵۵۳۵۸
۰۹:۲۱ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۲

کلا دو تا اتوبوس کشور را اداره می‌کند

دیدارنیوز: منصور حقیت‌پور می‌گوید: خالص‌سازانی که نهاد‌های قدرت کشور را در اختیار گرفته‌اند، به لحاظ تعداد دو اتوبوس بیشتر نیستند، اما همه نهاد‌های وزارتی، امنیتی و ... را فتح کرده‌اند.

حقیقت‌پور نماینده و نایب رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با رویداد۲۴ درباره اخراج استادان از دانشگاه صحبت کرده است.

بخش‌های مهم سخنان حقیقت‌پور را در ادامه بخوانید:

* متاسفانه خالص‌سازی از ابتدای انقلاب جاری و ساری بوده و اکنون این شیب تند‌تر شده است. هرگروهی که بر سرکار می‌آید، سعی دارد رقیب خود را به هرشکلی که می‌تواند کنار بگذارد. کسانی که امروز در راس خالص‌سازی حضور دارند، در دهه ۶۰ اوج خالص‌سازی را روی شهید باکری انجام دادند؛ در دوره دیگر در دولت احمدی‌نژاد بود که باز هم شیب بسیار تند شد و نیرو‌های زیادی از دانشگاهیان را وادار به بازنشستگی اجباری کرد.

* ما باید به این درک برسیم که ایران متعلق به همه ایرانیان است، با همه دیدگاه‌ها. نقد‌ها ما را بارورتر می‌کند و هرچقدر به سمت خالص‌سازی برویم سرمایه‌های نظام را به باد می‌دهیم و باعث می‌شود این جوانان تمام توانمندی خودشان را در کشور دیگری ارائه کنند که این برای ما خسران کامل است.

* نباید منتقدان را طرد کنیم بلکه باید از ظرفیت‌های آن‌ها برای بهبود عملکردمان استفاده کنیم. اصلا باید آن‌ها را بگذاریم و بگوییم ما را نقد کنید و ایرادات را بگویید.

* امروز کلا دو تا اتوبوس کشور را اداره می‌کند. آیا این انصاف است؟ هزاران مدیر لایق را کنار بگذاریم آن‌وقت چندنفر را به زور وارد دانشگاه کنیم و سر کرسی علمی بنشانیم؟ خروجی این‌ها چه افرادی هستند؟

* جریان خالص‌سازی امروز یک سم است و باید با آن‌ها مقابله کنیم. مردم باید در انتخابات حضور پیدا کنند و این‌ها را کنار بزنند. خالص‌سازی یک تفکر است که مبانی نظری برای خودش دارد. این جریان در اوج خشونت و ادعای انقلابی و حزب‌الهی بودن، همه افرادی که در حیطه رفتاری و تفکری آن‌ها نیستند را کنار می‌زنند و مشکل بزرگ آنجاست صرفا در یک دستگاه نیستند و همه جا را تصفیه می‌کنند.

* خالص‌سازان در نیرو‌های مسلح هم حضور پیدا کرده‌اند. چرا سردار علایی امروز نباید اجازه تدریس داشته باشد؟ مگر فرمانده سپاه نبوده؟ یک درس عادی نمی‌تواند تدریس کند؟ این جریان در همه دستگاه‌ها حضور پیدا کرده و در حال گزینش و حذف افراد هستند. خالص‌سازان با شایسته‌سالاری و عدالت مخالف هستند.

* خالص‌سازانی نهاد‌های قدرت کشور را در اختیار گرفته‌اند، به لحاظ تعداد دو اتوبوس بیشتر نیستند، اما همه نهاد‌های وزارتی، امنیتی و ... را فتح کرده‌اند. این جریان اگر ادعا دارد، بدون ائتلاف یک لیست دهد تا وزنش به دست بیاید.

* به عنوان تجربه سیاسی به شما می‌گویم که هیچ چیزی همیشگی نیست. مردم همواره به جریان عقلانی و تحول‌خواه تمایل بیشتری داشته‌اند و با توجه به خواسته مردم، باید یقه همه این افراد را گرفت و آن‌ها را پاسخگو کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی