تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

بورل: برای آزادی دیپلمات سوئدی در ایران تلاش می‌کنیم

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اروپا اعلام کرد که بروکسل بدون وقفه برای آزادی یوهان فلودروس، دیپلمات سوئدی بازداشت‌شده در ایران تلاش می‌کند.

کد خبر: ۱۵۵۳۲۹
۱۲:۴۴ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۲

بورل: برای آزادی دیپلمات سوئدی در ایران تلاش می‌کنیم

دیدارنیوز: جوزپ بورل، رئیس دیپلماسی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه اذعان کرد که یک دیپلمات اروپایی با ملیت سوئدی بیش از ۵۰۰ روز در ایران زندانی است.

بورل، سه‌شنبه ۱۴ شهریور در شهر کادیز اسپانیا پیش از حضور در نشستی درباره توسعه گفت، یوهان فلودروس، که برای نهاد سیاست خارجی اروپا کار می‌کند، حدود ۵۰۰ روز در ایران در بازداشت به‌سر می‌برد.

وزارت خارجه سوئد، دوشنبه در اطلاعیه‌ای کوتاه اعلام کرد که یک شهروند ۳۳ ساله سوئدی از آوریل ۲۰۲۲ در ایران بازداشت شده و سفارت سوئد در تهران با همکاری اتحادیه اروپا به طور جدی به‌دنبال حل این مشکل است.

پس از انتشار گزارشی توسط روزنامه «نیویورک تایمز» در روز گذشته مبنی بر بازداشت یک دیپلمات اتحادیه اروپا توسط ایران در ۵۰۰ روز گذشته، دولت سوئد به صدور اطلاعیه در این باره اقدام کرد.

بنا به گزارش نیویورک تایمز، این اقدام ایران در چارچوب رویکرد موسوم به «دیپلماسی گروگان‌گیری» قابل توضیح است.

خبرگزاری «باشگاه خبرنگاران جوان» در ایران هم خبر داد که این دیپلمات سوئدی طی «سفری که ادعا می‌کند توریستی بوده» در ۲۸ فروردین سال ۱۴۰۱ «هنگام بازگشت از تهران در فرودگاه» بازداشت می‌شود.

به نقل از العربیه، سپاه پاسداران و نهاد‌های امنیتی ایران طی سال‌های اخیر ده‌ها شهروند خارجی و دوتابعیتی را به اتهام «جاسوسی» بازداشت و بعد‌ها با چانه‌زنی‌های غیرمستقیم و وساطت برخی کشور‌ها آزاد کردند.

فعالان حقوقی، تهران را متهم می‌کنند که با هدف امتیازگیری و فشار به کشور‌های دیگر به بازداشت و گروگانگیری شهروندان خارجی اقدام می‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی