تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
چرخش نیکول پاشینیان به غرب

اتکای صرف به روسیه یک اشتباه راهبردی بود

نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان می‌گوید، سیاست کشورش مبنی بر تکیه صرف به روسیه برای تضمین امنیت خود یک اشتباه استراتژیک بوده چرا که مسکو قادر به انجام این کار نبوده و در حال کاهش نقش خود در منطقه است.

کد خبر: ۱۵۵۲۱۹
۱۹:۱۶ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۲

اتکای صرف به روسیه یک اشتباه راهبردی بود

دیدارنیوز: نیکول پاشینیان، در مصاحبه‌ای با روزنامه ایتالیایی لا رپوبلیکا که روز یکشنبه منتشر شد، روسیه را به ناتوانی در تضمین امنیت ارمنستان در مواجهه با آنچه که به گفته او تجاوزگری جمهوری آذربایجان بر سر منطقه جدا شده قره باغ کوهستانی (ناگورنو قره‌باغ) نامیده، متهم کرد.

پاشینیان با اشاره به این که مسکو یک پیمان دفاعی با ارمنستان و یک پایگاه نظامی در آنجا دارد، تاکید کرد که با این حال روسیه در حال کاهش نفوذش در منطقه قفقاز جنوبی است.

به گفته وی، ایروان از این رو در تلاش است تا ترتیبات امنیتی خود را متنوع کند. این موضع پاشینیان احتمالا اشاره‌ای آشکار به روابط ایروان با اتحادیه اروپا و ایالات متحده و تلاش‌های این کشور برای ایجاد روابط نزدیک‌تر با سایر کشور‌های منطقه است.

پاشینیان در بخش دیگری از این گفتگو می‌گوید: «معماری امنیتی ارمنستان ۹۹.۹۹ درصد با روسیه مرتبط بوده است از جمله زمانی که صحبت از خرید تسلیحات و مهمات مطرح می‌شود. اما امروز می‌بینیم که روسیه خود به سلاح، اسلحه و مهمات (برای جنگ در اوکراین) نیاز دارد و در این شرایط قابل درک است که حتی اگر بخواهد، نتواند نیاز‌های امنیتی ارمنستان را برآورده کند.»

نخست وزیر ارمنستان در ادامه افزود که این مثال نشان می‌دهد وابستگی صرف کشورش به یک شریک در مسائل امنیتی یک اشتباه راهبردی است.

سخنان پاشینیان به نوعی منعکس‌کننده نارضایتی‌های داخلی مردم ارمنستان از اتکا به روسیه است چرا که بسیاری از افکار عمومی این کشور، مسکو را در دستیابی به اهدافش در جنگ شکست‌خورده می‌دانند.

مسکو در گذشته به چنین انتقاداتی از سوی اوکراین پاسخ داده و تاکید کرد که اولویت‌های سیاست خارجی این کشور به دلیل جنگ در اوکراین تغییر نکرده است.

پاشینیان در بخش دیگری از این مصاحبه نیرو‌های حافظ صلح روسی را که برای حفظ توافق آتش‌بس به قره‌باغ اعزام شده‌اند متهم کرده که وظایف خود را به خوبی انجام نداده‌اند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر