تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
سمیه گلپور، رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری مطرح کرد

درخواست رسمی کارگران برای بررسی مجدد مزد

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری کشور با ابراز "درخواست برگزاری جلسه شورای‌عالی کار برای بررسی مجدد مزد را داریم" گفت: تأمین هزینه‌های مسکن و معیشت برای کارگران دشوار است.

کد خبر: ۱۵۴۹۲۵
۱۲:۱۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲

درخواست رسمی کارگران برای بررسی مجدد مزد

دیدارنیوز: سمیه گلپور، رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری، با اشاره به کاهش قدرت خرید کارگران و افزایش قیمت‌ها گفت: وزیر کار درباره درخواست کارگران برای بررسی مجدد مزد بیان کرده‌اند؛ "اعضای شورای‌عالی کار می‌توانند درخواست بازنگری حداقل حقوق کارگران را داشته باشند؛ در صورت درخواست در دستور کار قرار می‌گیرد و در کمیسیون‌های کارشناسی مورد بررسی قرار می‌گیرد و اگر ضرورت داشته باشد در جلسه شورای‌عالی کار مطرح شود حتماً در دستور کار قرار خواهد گرفت"، این در حالی است که نمایندگان کارگری مدت‌هاست درخواست برگزاری جلسه شورای‌عالی کار و بازنگری مزد را داشته‌اند.

وی ادامه داد: مسکن یکی از دغدغه‌های اصلی جامعه کارگری است، متأسفانه در طرح‌های دولت جای کارگران برای تهیه مسکن خالی است، اقساط تسهیلات مسکنی دولت حدود ۲۰ میلیون تومان است، کدام کارگر حداقل‌بگیر توان پرداخت ماهانه بیست میلیون تومان را دارد، در شرایطی که دستمزدش به‌سختی به ده میلیون تومان می‌رسد و هزینۀ تأمین اساسی‌ترین نیاز‌های خانواده‌اش سی میلیون تومان است؟

گلپور با ابراز اینکه درخواست جدی نمایندگان کارگران برگزاری جلسه شورای‌عالی کار برای بررسی مجدد مزد است، گفت: در آخرین جلسه شورای‌عالی کار در اسفند ماه ۱۴۰۱ نیز کارگران بیان کرده بودند که در صورتی که تورم کنترل نشد، جلسه شورای‌عالی کار برای بررسی مجدد تشکیل شود، اکنون درخواست ما این است که جلسه تشکیل شود و در فضایی کارشناسی به مسائل و مشکلات پیرامون مزد کارگران و تقویت قدرت خرید جامعه کارگری پرداخته شود.

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری اظهار داشت: سبد هزینه معیشت برای سال ۱۴۰۲ حدود ۱۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان در کمیته مزد تعیین شد، در حالی که رقمی که کارگران به‌عنوان دستمزد دریافت می‌کنند فاصله با این مبلغ دارد، بنابراین امیداریم دولت به درخواست کارگران برای بررسی مجدد مزد و برگزاری جلسه شورای‌عالی کار توجه کند.

گلپور با بیان اینکه کاهش قدرت خرید کارگران بیشترین ضربه را به تولید می‌زند چراکه کارگران به‌عنوان مهم‌ترین جامعۀ هدف تولیدات داخل توان خرید ندارند، ادامه داد: در سالی که عنوان آن از سوی مقام معظم رهبری رونق تولید نام‌گذاری شده است، حمایت از کارگران ضرورت دارد، متأسفانه مسئولان فکر می‌کنند هرچه از حقوق کارگران کم کنند، رشد اقتصادی بیشتر خواهد شد، اما برای توسعه باید اول از همه به نیروی کار توجه کرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد