تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هواشناسی ایران

هشدار برای سواحل جنوبی و بارش ۴ روزه باران

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد افزایش سرعت باد در سواحل جنوبی و خسارت‌های احتمالی آن از بارش باران و رعدوبرق ۴ روزه در برخی استان‌ها خبر داد.

کد خبر: ۱۵۴۶۲۴
۰۸:۱۴ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲

هشدار برای سواحل جنوبی و بارش ۴ روزه باران

دیدارنیوز: پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز سه‌شنبه، در اکثر مناطق کشور آسمان صاف بوده و در غرب سواحل دریای خزر افزایش ابر و بارش‌های خفیف پیش‌بینی می‌شود.

طی فردا و پنجشنبه در ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر و رگبار پیش‌بینی شده و روز جمعه در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و اردبیل ابرناکی، رگبار، گاهی رعدوبرق و وزش باد روی می‌دهد.

این شرایط با شدت بیشتری شنبه هفته آینده در استان‌های خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، گلستان، نیمه شرقی مازندران و ارتفاعات البرز شرقی ادامه خواهد داشت.

طی ۵ روز آینده در بخش‌هایی از شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز و بخش‌هایی از غرب و جنوب غرب کشور به‌خصوص مناطق مرزی در برخی ساعات افزایش سرعت باد و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. طی این مدت در شمال سیستان و بلوچستان و نوار شرقی خراسان جنوبی وزش باد شدید باعث گردوخاک، طوفان شن، کاهش کیفیت هوا و دید افقی می‌شود.

طی ۳ روز آینده تنگه هرمز، شرق و مرکز خلیج‌فارس و شرق دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود.

توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج

زمان شروع: بعدازظهر سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۵/۳۱

زمان پایان: پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۲

نوع مخاطره: افزایش سرعت باد جنوب غربی در محدوده سواحل استان هرمزگان (بویژه در تنگه هرمز) و باد شمال غربی در محدوده سواحل استان بوشهر (بویژه در سواحل جنوبی) حداکثر تا ۲۴ نات و افزایش ارتفاع موج حداکثر تا ۱.۵ متر (با تاکید بر روز چهارشنبه در ساعات بعد از ظهر تا اوایل شب).

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۵/۳۱: نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس، تنگه هرمز و غرب دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های هرمزگان و بوشهر.

چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۱: نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس، تنگه هرمز و غرب دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های هرمزگان و بوشهر.

پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۰۲: غرب دریای عمان و شرق تنگه هرمز، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان.

اثر مخاطره: اختلال در تردد شناور‌های سبک، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، احتمال اختلال در تردد کشتی‌ها.

توصیه: خودداری از تردد شناور‌های سبک، خودداری از فعالیت‌های تفریحی و شنا، تمهیدات لازم جهت تردد شناور‌های مسافربری و تمهیدات لازم جهت تردد در کشتی‌ها.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی