تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
حقیقت‌‍‌پور، فعال سیاسی مطرح کرد

«رئیسی» اراده‌ای برای مقابله با جریان خالص‌ساز ندارد

منصور حقیقت‌پور، فعال سیاسی اصولگرا معتقد است که اگر جریان خالص‌ساز سرجای خود بنشیند، مشکلات حل می‌شود، اما می‌گوید که ابراهیم رئیسی اراده‌ای برای مقابله با جریان خالص‌ساز ندارد.

کد خبر: ۱۵۴۳۳۶
۱۰:۲۱ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲

حقیقت‌‍پور

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: آقای رئیسی باید اطراف خود را پالایش کرده و افراد خالص‌سازی که در دولت و اطراف خودش لانه کرده‌اند را به نحوی متنبه کرده و سرجای خودشان بنشاند، اما این اراده مقابله را در رئیسی نمی‌بینم.

منصور حقیقت‌پور، در پاسخ به این سوال که این روز‌ها اختلاف بین دولت و مجلس تشدید شده است تحلیل شما درباره بروز این اختلافات و دلایل آن چیست، گفت: من آقایان قالیباف و رئیسی را به عنوان رئیس دو قوه می‌شناسم؛ اولا این دو با هم اختلافی نداشتند و ندارند. جریانی در کنار آقای رئیسی قرار گرفتند که می‌خواهند در راستای سیاست‌های خالص‌سازی به دنبال تصفیه عناصری بروند که سوار اتوبوس این جریان نشدند. جریان خالص‌ساز به اختلافات بین دولت و مجلس دامن می‌زند. اگر آن جریان خالص‌ساز سرجای خودش بنشیند و دست به این تفرق نزند، مشکلات حل خواهد شد. اما در هر صورت رئیسی و قالیباف با هم مشکلی ندارند و از قدیم با هم رفیق بودند؛ لذا شیطنتی که صورت می‌گیرد، توسط جریان تند خالص‌ساز است که باعث تشدید اختلاف در روابط بین دولت و مجلس شده است.

وی افزود: بالاخره ۲۲۵ نفر از نمایندگان مجلس رئیسی را برای را برای آمدن به عرصه انتخابات ریاست جمهوری دعوت کردند. پس یعنی از ابتدا با هم مشکلی نداشتند و هماهنگ هم بودند. الان آن جریان خالص‌ساز می‌خواهد با قالیباف برخوردی کرده و حالی از مجلس بگیرد؛ بنابراین زیر چتر دولت جمع شدند و مقدمات و زمینه درگیری دو قوه را فراهم کنند.

حقیقت‌پور گفت: نتیجه اختلاف هرچه باشد دود آن به چشم مردم خواهد رفت و آن‌ها اذیت خواهند شد. مردم نیازمند امید و افق روشن در حل مشکلات خود هستند و این موضوع در سایه همراهی و همفکری فراهم می‌شود. چطور می‌توان این اختلاف را حل کرد؟ رئیسی باید اطراف خود را پالایش کرده و افراد خالص‌سازی که در دولت و اطراف خودش لانه کرده‌اند را به نحوی متنبه کرده و سرجای خودشان بنشاند.

وی درباره طرح این ادعا که جریانی در میان اصولگرایان به حذف قالیباف است، گفت: قطعا به دنبال این راه خواهند بود که این اتفاق بیافتد. بعد از کاری که با لاریجانی در انتخابات گذشته انجام دادند و به تعبیر رهبری در حق او جفا و ظلم کردند، ولی جبران نکردند، مطئمن باشید با این دست فرمان و همین روند با دیگران هم همین کار را خواهند کرد.

این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که آیا رئیسی اراده مقابله با جریان خالص‌ساز را دارد تا بتواند آنان را کنار بگذارد، گفت: نمی‌دانم. اما این اراده مقابله را در رئیسی نمی‌بینم. خدا کند رئیسی این اراده را داشته باشد و با آنان برخورد کند تا مسائل داخلی و مسائل خارجی مانند برجام و FATF را حل کرده و به کسی اجازه اختلاف‌افکنی ندهد.

این فعال سیاسی با اشاره ماجرای برکناری معاون سیاسی وزیر کشور به عنوان یکی از مصادیق اختلاف دولت و مجلس گفت: برکناری معاون سیاسی وزیر کشور نباید رخ می‌داد و کار نباید به اینجا کشیده می‌شد، اما این موضوع در نهایت رخ داد. باید از این فرصت‌ها استفاده کرد و نباید گذاشت این اتفاقات تبدیل به گسل شده و جلوی کار را بگیرد. دولت به اندازه کافی آنقدر از خود ناکارآمدی و ضعف نشان داده است که اگر این اختلافات هم به آن اضافه شود، حل مشکلات مردم طولانی‌تر خواهد شد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان