تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اهواز، رکورددار گرمترین شهر

هواشناسی ایران؛ منتظر باد و گرد و خاک باشید

با اعلام ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، شرایط جوی کشور همراه با وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز خواهد بود.

کد خبر: ۱۵۴۰۶۳
۰۹:۱۹ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

هواشناسی ایران؛ باد و گرد و خاک

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور خبر داد.

صادق ضیاییان، درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز (۲۱ مردادماه) در بخش‌هایی از هرمزگان به ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب افزایش ابر، رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در پنج روز آینده در غالب مناطق کشور جوی پایدار و آسمانی صاف انتظار می‌رود.

وی افزود: از امروز تا چهارشنبه (۲۱ تا ۲۵ مرداد) در نواحی شمال شرق، شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور در برخی ساعات روز افزایش سرعت وزش باد و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا طی این مدت در شرق کشور، در مناطقی از شمال سیستان و بلوچستان به‌ویژه منطقه زابل، نوار شرقی خراسان جنوبی و جنوب شرق خراسان رضوی وزش باد شدید همراه با گردوخاک و گاهی توفان شن موجب کاهش کیفیت و کاهش دید افقی خواهد شد.

ضیاییان گفت: طی سه روز آینده شرق دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۲ مرداد) قسمتی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۵ و روز دوشنبه (۲۳ مرداد) صاف، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۱ و ۲۲ مرداد) اهواز با دمای ۴۹ درجه سانتیگراد گرمترین و شهر کرد با دمای ۹ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مرکز استان کشور است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر