تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
فقط ۴ روز تا شروع لیگ باقی مانده!

ورود زنان به ورزشگاه‌ها؛ لیگ برتر به تعویق می‌افتد؟

در حالی که تنها ۴ روز تا شروع لیگ برتر فوتبال ایران در فصل بیست و سوم باقی مانده خبر‌هایی درباره احتمال تعویق یک هفته‌ای این مسابقات به دلیل آماده نبودن زیرساخت‌های ورود زنان به ورزشگاه‌ها (بهانه‌ای که در سال‌های اخیر بار‌ها توسط مسوولان تکرار شده و مشکل آن رفع نشده) و دلایل دیگر همچون عدم آماده‌سازی کارت بازی تمام عوامل و بازیکنان و کادر فنی تیم‌ها منتشر شده است.

کد خبر: ۱۵۳۵۰۷
۱۹:۴۸ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲

احتمال تعویق یک هفته‌ای فصل جدید لیگ برتر فوتبال

دیدارنیوز: مسابقات فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران احتمالا برای یک هفته به تعویق می‌افتد.

امروز اخباری مبنی بر تمایل بیش از ۱۰ باشگاه لیگ برتری برای تعویق فصل جدید لیگ برتر فوتبال منتشر شد. علاوه بر این مساله، نکاتی وجود دارد که می‌تواند باعث تعویق هفته نخست لیگ بیست و سوم شود و مطابق اطلاعات به دست آمده فدراسیون فوتبال به صورت تلویحی با درخواست این ۱۰ باشگاه لیگ برتری موافقت کرده است.

به نظر می‌رسد فدراسیون فوتبال در وهله نخست از این نظر نسبت به درخواست باشگاه‌ها بی‌میل نیست که هنوز دو ورزشگاه به صورت کامل برای میزبانی مسابقات آماده نشده‌اند.

دلیل دیگر اینکه احتمال عدم آماده‌سازی کارت بازی تمام عوامل و بازیکنان و کادر فنی تیم‌ها تا پایان هفته جاری وجود ندارد و مشخص نیست که به موقع تمام کارت‌ها صادر می‌شوند یا خیر.

مهم‌تر از دو دلیل قبلی اینکه زیرساخت‌های حضور بانوان در تمام شهر‌ها هنوز آماده نیست. در همین راستا امروز محمدرضا کشوری‌فرد، سرپرست سازمان لیگ با ارسال نامه‌ای به مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، با توجه به ایمیل ارسالی فیفا در خصوص الزام ورود بانوان به ورزشگاه‌ها در مسابقات لیگ برتر خواستار تعیین تکلیف و کسب مجوز از مراجع ذی‌صلاح برای حضور بانوان تماشاگر در لیگ برتر شد.

احتمال تعویق یک هفته‌ای فصل جدید لیگ برتر فوتبال

منابع مطلعی این مساله را تایید کرده‌اند که اگرچه طبق برنامه، کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران هفته اول را اعلام کرده، اما در صورتی که این سه مشکل برطرف نشوند احتمال تعویق یک هفته‌ای مسابقات فصل جدید لیگ برتر وجود دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر