تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
کاپیتان آبی‌ها به رئیسی چه گفت؟

مشکلات استقلال به گوش «رئیس‌جمهور» رسید!

مشکلات مالی و حواشی فراوان در باشگاه استقلال به حدی رسیده که حسین حسینی کاپیتان این تیم در دیدار با ابراهیم رئیسی، این مسایل را به گوش رئیس جمهوری رسانده است.

کد خبر: ۱۵۳۴۳۳
۱۳:۵۲ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲

مشکلات استقلال به گوش «رئیس‌جمهور» رسید!

دیدارنیوز: کاپیتان استقلال در دیدار با ابراهیم رییسی، که به صورت اتفاقی رخ داد، از رییس‌جمهور خواست فکری به حال مشکلات مالی این باشگاه کند.

یکی از حواشی جالب حضور چهره‌های سرشناس فوتبال در هیئت‌های عزاداری طی روز‌های گذشته به دیدار سیدحسین حسینی، کاپیتان استقلال، با ابراهیم رییسی، رییس‌جمهور برمی‌گردد.

حسینی همراه با برخی دوستان خود در شب تاسوعای حسینی در هیئت ریحانه‌الحسین حضور یافت تا به عزاداری سرور و سالار شهیدان بپردازد. هیئت عزاداری ریحانه‌الحسین همه ساله با مداحی سیدمجید بنی‌فاطمه برگزار می‌شود و حسینی نیز چهارشنبه شب گذشته در این هیئت حاضر بود و بعد از مراسم نیز تصویری از او در کنار این مداح در فضای مجازی منتشر شد.

در پایان مراسم وقتی کاپیتان استقلال قصد داشت با بنی‌فاطمه دیدار کند، با سید ابراهیم رییسی رییس‌جمهور مواجه شد. رییس‌جمهور که برای عزاداری به هیات مذکور رفته بود، هنگام خروج از هیات مورد توجه سیدحسین حسینی قرار گرفت.

جالب اینکه حسینی به عنوان کاپیتان استقلال ثانیه‌هایی در همین ملاقات اتفاقی با رییس‌جمهور به گفتگو پرداخت. سیدحسین با دیدن رییسی ضمن احوالپرسی با او ثانیه‌هایی از مشکلات استقلال حرف زد و از رییس جمهور خواست که فکری به حال مشکلات مالی باشگاه آبی‌پوش پایتخت داشته باشد.

بر اساس کسب اطلاع خبرنگار ما در این ملاقات کوتاه رییس‌جمهور صحبت‌های کاپیتان استقلال را درباره شرایط این باشگاه شنیده و حتی به حسینی اعلام کرده که شرایط را بررسی کند و برای حل مشکلات تلاش خواهد کرد.

حسینی در همین ملاقات کوتاه از استقلال به عنوان یک باشگاه پرطرفدار و بزرگ نام برده که نباید با مشکلات روزمره دست و پنجه نرم کند و باعث نگرانی هواداران میلیونی خود شوند.

این اتفاق در حالی رخ داده که مدیران باشگاه استقلال نیز به طور موازی مسائل مربوط به توافق با اسپانسر جدید را پیش برده‌اند و علی خطیر مدیرعامل باشگاه به بازیکنان وعده داده بخشی از مطالبات فصل گذشته نفرات تا روز سه‌شنبه به حسابشان واریز شود.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر