تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

نکته عجیب درباره قرارداد کاپیتان استقلال

نکته عجیب درباره قرارداد حسین حسینی، کاپیتان آبی‌ها این است که باشگاه استقلال اعلام کرده قرارداد او سفید بسته شده و کاپیتان این تیم درخواست مبلغ بالایی نداشته است!

کد خبر: ۱۵۲۹۶۰
۱۸:۰۱ - ۲۸ تير ۱۴۰۲

نکته عجیب درباره قرارداد کاپیتان استقلال

دیدارنیوز: باشگاه استقلال اعلام کرد سیدحسین حسینی با این تیم قرارداد سفید امضا کرده است.

با تصمیم جواد نکونام و مدیران استقلال، حسینی قراردادش را به مدت دو فصل دیگر هم تمدید کرد تا در جمع آبی‌ها بماند. نکته عجیب ماجرا اینجاست که باشگاه استقلال اعلام کرد قرارداد حسینی سفید بسته شده و کاپیتان این تیم درخواست مبلغ بالایی نداشته است.

نکته اول اینجاست که طبق قوانین، هیچ قرارداد سفید و بدون مبلغی ثبت نخواهد شد و معتبر نیست. نکته دوم هم اینجاست که حسینی سال قبل جزو گران‌ترین دروازه‌بان‌های لیگ بوده و اینکه برای این فصل هیچ توافق مالی با باشگاه استقلال انجام نداده کمی قابل باور نیست.

به نظر می‌رسد انتشار این خبر در مورد حسینی به این خاطر بوده که جو منفی که علیه او وجود داشته کمی تلطیف و انتقادات علیه کاپیتان اول استقلالی‌ها کمتر شود.

بعد از پایان فصل قبل آنقدر هواداران استقلال روی حسینی فشار آوردند و خواهان جدایی او شدند که سیدحسین با انتشار یک استوری خداحافظی کرد، ولی شرایط طوری رقم خورد که دوباره شاهد بازگشت این دروازه‌بان به استقلال بودیم. البته خداحافظی و بازگشت دوباره حسینی به استقلال چیز جدیدی نبود و او برای سومین بار این کار را انجام داد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی