تیتر امروز

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد

جامعه پلاس چند روز مانده به سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، میزبان مریم جلالی معاون صنایع دستی بود؛ از او هم درباره عملکردش در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صحبت کردیم هم درباره...
از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد
گفتگوی دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد

«ایرانشهر» در نخستین برنامه از سلسه‌گفتگوهای خود با موضوع «منافع ملی ایران» به سراغ علی شکوری‌راد، دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت رفته و به بررسی ابعاد مفهوم «وفاق» در عرصه سیاسی امروز کشور پرداخته...

اعزام جنگنده‌های آمریکا به خلیج فارس؛ پای «ایران» در میان است

یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا مدعی شد که ایالات متحده به منظور حفاظت از عبور و مرور کشتی‌ها در تنگه استراتژیک هرمز و پیشگیری از توقیف آن‌ها توسط ایران، حضور هواپیما‌های جنگنده خود را در این منطقه تقویت می‌کند.

کد خبر: ۱۵۲۶۷۱
۱۲:۲۷ - ۲۴ تير ۱۴۰۲

اعزام جنگنده‌های «اف ۱۶» به خلیج فارس؛ پای «ایران» در میان است

دیدارنیوز: یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا روز جمعه ضمن ابراز نگرانی فزاینده این کشور از روابط رو به رشد ایران، روسیه و سوریه در خاورمیانه گفت که آمریکا به منظور حفاظت از عبور و مرور کشتی‌ها در تنگه استراتژیک هرمز و پیشگیری از توقیف آن‌ها توسط ایران، حضور هواپیما‌های جنگنده خود را در این منطقه تقویت می‌کند.

این مقام ارشد آمریکایی که به شرط محفوظ ماندن هویتش صحبت می‌کرد گفت که در پی توقیف دو نفتکش به دست ایران در هفته گذشته در نزدیکی تنگه هرمز و همچنین تیراندازی نیرو‌های ایرانی به یکی از آن‌ها، ایالات متحده در پایان این هفته برای تقویت ناوگان تهاجمی هواپیما‌های A-۱۰ در منطقه، چند جت جنگنده اف-۱۶ به خلیج فارس خواهد فرستاد. این جنگنده‌ها قرار است علاوه بر پوشش هوایی کشتی‌ها برای گذر از مسیر دریایی مزبور، به عنوان عامل بازدارنده برای نیرو‌های ایرانی، حضور نظامی آمریکا در منطقه را تقویت کنند.

بر اساس گزارش نیروی دریایی آمریکا در هر دو مورد وقتی ناوشکن یو‌اس‌اس مک‌فال وارد صحنه شد، شناور‌های ایرانی عقب‌نشینی کردند. این ناوشکن آمریکایی قابلیت پرتاب موشک‌های هدایت شونده دارد.

این مقام ارشد دفاعی آمریکا می‌افزاید که ایالات متحده همچنین در حال بررسی گزینه‌هایی برای مقابله با حضور افزاینده نیرو‌های روسیه در آسمان سوریه است. او می‌گوید که حضور نیرو‌های روس هفته گذشته انجام حملات نظامی علیه رهبر داعش را دشوار ساخته است.

وی با خودداری از از بیان جزئیات گزینه‌های پیش روی ایالات متحده خاطر‌نشان کرد که ایالات متحده از هیچ قلمرویی در سوریه عقب‌نشینی نخواهد کرد و به پرواز جت‌ها بر فراز بخش غربی سوریه برای انجام عملیات علیه داعش ادامه خواهد داد.

این مقام ارشد دفاعی آمریکایی روند فزاینده حضور نظامی روسیه در سوریه را نتیجه افزایش همکاری و هماهنگی میان مسکو، تهران و دمشق با هدف تشدید فشار بر آمریکا در جهت خروج نیروهایش از سوریه دانست.

او همچنین گفت که روسیه به پشتیبانی ایران در جنگ اوکراین وابسته است و تهران نیز «با هدف تسهیل ارسال کمک‌های مرگبار خود به حزب‌الله لبنان و افزایش تهدید اسرائیل خواهان خروج آمریکا از منطقه است.» ایالات متحده شاهد روند همکاری، هماهنگی، برنامه ریزی و اشتراک اطلاعاتی بوده که عمدتا میان افسران میانی ارتش روسیه و رهبران سپاه قدس ایران در سوریه انجام می‌شده است.

در حال حاضر حدود ۹۰۰ نیروی آمریکایی در سوریه مستقر‌ند و دیگر نیرو‌ها نیز برای شرکت در عملیات علیه سران داعش به خاک این کشور رفت و آمد دارند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی