تیتر امروز

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای

این نود و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
ایسنا مدعی شد

مخالفت یک فرد با قرارداد ۲۷ میلیاردی «نکونام»

یک رسانه داخلی ادعا کرد که قرارداد جواد نکونام با استقلال هنوز رسمی نشده و دلیل آن رقم ۲۷ میلیارد تومانی این قرارداد است که با مخالفت یک فرد خارج از باشگاه همراه شده و نظر او ۱۵ میلیارد تومان بوده است.

کد خبر: ۱۵۲۴۷۸
۰۸:۳۵ - ۲۰ تير ۱۴۰۲

مخالفت یک فرد با قرارداد ۲۷ میلیاردی «نکونام»

دیدارنیوز: هر چند باشگاه استقلال در آخرین روز خردادماه در مراسمی از امضای قرارداد با جواد نکونام به عنوان سرمربی این تیم خبر داد، اما منابع خبری گفته‌اند که نکونام قرارداد رسمی با استقلال ندارد.

استقلال تهران تمرینات پیش فصل را در حالی آغاز کرد که نسبت به فصل گذشته تغییرات زیادی را شاهد بود. به دنبال جدایی ریکاردو ساپینتو پرتغالی، جواد نکونام پس از چند هفته به عنوان گزینه ایرانی هدایت استقلال را در دست گرفت.

جواد نکونام به عنوان گزینه مورد قبول هواداران با سید حجت کریمی به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه به توافق نهایی دست یافت و تمریناتش را آغاز کرد.

هنوز یک هفته از تمرینات استقلال نمی‌گذشت که حجت کریمی از سمتش استعفا کرد و علی خطیر به عنوان سرپرست مدیرعاملی جدید انتخاب شد. اما خطیر اکنون قبل از هر عمل دیگر یک ماموریت ویژه را باید در دستور کار خود قرار بدهد.

بر اساس اطلاعات رسیده، آنچه در مراسم معرفی نکونام امضا شده است پیش‌نویس قرارداد بوده و هنوز قراردادی رسمی بین دو طرف امضا نشده است.

این منبع خبری تایید می‌کند که تلاش باشگاه استقلال برای امضای قرارداد رسمی با جواد نکونام که مبلغ آن ۲۷ میلیارد تومان بود به دلیل مخالفت فردی خارج از باشگاه ناکام ماند، زیرا وی معتقد بود رقم قرارداد بالاست و حداکثر باید ۱۵ میلیارد تومان باشد.

اکنون باید منتظر ماند و دید که فرد خارج از باشگاه به علی خطیر به عنوان سرپرست جدید باشگاه اجازه می‌دهد این چالش را حل کند یا باید در روز‌های آینده منتظر خبر‌های دیگری از باشگاه استقلال و جواد نکونام باشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۰ ارديبهشت
امروز شنبه ۲۰ ارديبهشت
امروز شنبه ۲۰ ارديبهشت
امروز شنبه ۲۰ ارديبهشت