تیتر امروز

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد

جامعه پلاس چند روز مانده به سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، میزبان مریم جلالی معاون صنایع دستی بود؛ از او هم درباره عملکردش در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صحبت کردیم هم درباره...
از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد
گفتگوی دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد

«ایرانشهر» در نخستین برنامه از سلسه‌گفتگوهای خود با موضوع «منافع ملی ایران» به سراغ علی شکوری‌راد، دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت رفته و به بررسی ابعاد مفهوم «وفاق» در عرصه سیاسی امروز کشور پرداخته...

رئیس اتاق اصناف: عدم صدور فاکتور، بیشترین تخلف صنوف است

رئیس اتاق اصناف تهران اظهار کرد: در بازرسی‌های صورت گرفته از صنوف، بیشترین تخلفات مربوط به عدم صدور فاکتور فروش است.

کد خبر: ۱۵۲۳۱
۱۰:۵۸ - ۰۵ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - قاسم نوده‌فراهانی بزرگترین مشکل اصناف در شرایط فعلی را مشکلات ارزی دانست و گفت: ارز دولتی برای واردات با کم و کاستی‌هایی در اختیار تجار و فعالان اقتصادی قرار می‌گیرد اما امکان انجام حواله ارزی میسر نیست.

رئیس اتاق اصناف تهران ادامه داد: با توجه به مشکلات نقل و انتقال ارز، بازارهایی که حجم قابل توجهی از نیاز آنها از طریق واردات تأمین می‌شود در تامین کالا با مشکل مواجه هستند.

وی خاطرنشان کرد: زمان و نرخ ارز دریافتی برای واردکنندگان و تامین‌کنندگان کالا مشخص نیست از این رو تجار در واردات کالا و قیمت‌گذاری آن دچار سردرگمی شده‌اند و علاقه‌ای به واردات و عرضه کالا در بازار ندارند و این در حالی است که در برخی انبارها کالا برای عرضه وجود دارد اما به دلیل نوسان قیمت ارز، کالا در بازار عرضه نمی‌شود.

نوده‌فراهانی یادآور شد: اگر دولت زمان و نرخ ارز تخصیصی به مواد اولیه و کالا را مشخص کند روند خرید، واردات و عرضه کالا در بازار تسریع می‌شود و کالا قیمت مشخصی خواهد داشت.

وی در رابطه با بازرسی از واحدهای صنفی، اظهار کرد: در بازرسی‌ها با پدیده گرانی کالا و گران‌فروشی کالا مواجه هستیم. گرانی کالا از سوی عرضه‌کنندگان و کارخانجات تولیدی انجام می‌شود که نظارت بر فعالیت توزیع‌کنندگان عمده بر عهده سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان است.

رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: بازرسی اصناف برای شناسایی و بررسی گران‌فروشی کالا، سود قانونی را بر قیمت خرید که در فاکتور رسمی به ثبت رسیده، محاسبه کرده و قیمت فروش کالا را تعیین می‌کند که اگر نرخ عرضه واحدهای صنفی بیشتر از قیمت محاسبه شده باشد، با واحد صنفی متخلف برخورد خواهد شد.

نوده‌فراهانی افزود: در سه ماهه اخیر ۷۴ هزار و ۹۳۶ مورد بازرسی انجام شده که از این تعداد ۱۵ هزار و ۵۸۷ پرونده تخلف تشکیل شده است.

وی تصریح کرد: بیشترین میزان تخلف صنوف در زمینه عدم صدور فاکتور رسمی، عدم درج قیمت، گران‌فروشی و کم‌فروشی بوده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی