تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

نتایج آزمون نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۲۳ میلیون برگه امتحان نهایی تصحیح شده، اعلام کرد که نتایج ابتدای هفته آتی منتشر می‌شود.

کد خبر: ۱۵۲۲۴۹
۱۹:۵۱ - ۱۴ تير ۱۴۰۲

نتایج آزمون نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟

دیدارنیوز: رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش از اعلام نتایج آزمون نهایی پایه دوازدهم در ابتدای هفته آینده خبر داد.

محسن زارعی، درباره تصحیح اوراق امتحان نهایی و اعلام نمرات اظهار کرد: با همت همکاران گرامی کار تصحیح الکترونیکی حدود ۲۳ میلیون پاسخبرگ دانش‌آموزان پایان یافته است.

وی تاکید کرد: ان شاالله در ابتدای هفته آینده نتایج آزمون نهایی اعلام می‌شود.

امتحانات نهایی خردادماه پایه دوازدهم شاخه نظری امسال از ۳۱ اردیبهشت ماه آغاز و تا ۲۵ خرداد ماه ادامه داشت.

امسال برگه‌های امتحانی به روش الکترونیکی تصحیح شدند. در روش تصحیح الکترونیکی، پاسخبرگ‌ها بدون مشخصات دانش آموزان توسط دو مصحح و به صورت کاملا مستقل تصحیح می‌شوند و هویت پاسخ دهندگان برای مصححان قابل شناسایی نیست.

پس از ثبت نمرات توسط مصححان اول و دوم اگر اختلاف نتیجه کمتر از یک نمره باشد، سامانه به صورت خودکار میانگین نمرات اعلام شده توسط مصحح اول و دوم را با گرد کردن به نفع شرکت کننده (رو به بالا) به عنوان نمره نهایی ثبت می‌کند و اگر این اختلاف بیش از یک نمره باشد، سئوالات مورد اختلاف نظر با نمایش نمرات ثبت شده توسط دو مصحح قبلی به مصحح سوم ارجاع می‌شود.

اگر این اختلاف بیش از سه نمره باشد نیز برای بازبینی به گروه‌های آموزشی ارجاع داده می‌شود و در صورت تایید، یکی از نمرات در سامانه ثبت می‌شود و در صورت عدم تایید، نمره اعلام شده توسط سه مصحح قبلی حذف و پاسخبرگ بار دیگر به چرخه تصحیح باز می‌شود.

ابتکاری که امسال انجام شد این است که تصحیح اوراق در استان‌های مختلف و برگه هر استانی در یک استان دیگر که مشخص نیست کدام استان است، انجام می‌شود، بنابراین اینگونه نیست که تصحیح اوراق هر دانش آموزی در همان استان انجام شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی