تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

حمله به کنسرت گرشا رضایی؛ وزیر ارشاد چه گفت؟

پس از حمله خونین 8 فرد ناشناس به کنسرت گرشا رضایی در سیرجان، وزیر ارشاد دولت سیزدهم گفته این حادثه تاسف‌بار یک موضوع مرتبط با اختلاف‌ها و مسائل داخلی آنجا بود، ولی اجازه ندادند که به تماشاگران و اجرا لطمه‌ای وارد شود.

کد خبر: ۱۵۲۰۹۲
۱۳:۰۲ - ۱۲ تير ۱۴۰۲

حمله به کنسرت گرشا رضایی؛ وزیر ارشاد چه گفت؟

دیدارنیوز: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره‌ی تهمیدات این وزارتخانه برای جلوگیری از اتفاقات مشابه آنچه اخیرا در کنسرت گرشا رضایی رخ داد، گفت که «بنای دولت، وزارت کشور و وزارت ارشاد این است که با تمهیداتی که اندیشیده می‌شود، حوزه فرهنگ و هنر با آرامش کار خود را دنبال کند.»

محمدمهدی اسماعیلی ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ در حاشیه نوزدهمین جشنواره نمایش عروسکی درباره تمهیدات این وزارتخانه برای پیشگیری از حاشیه‌هایی مشابه آنچه اخیرا در کنسرت گرشا رضایی در سیرجان و گروه «لیان» در تالار وحدت رخ داد، گفت: اتفاقی که در سیرجان افتاد با مقاومت و ایستادگی همکاران ما در مجموعه حراست آنجا مرتفع شد. این اتفاق یک موضوع مرتبط با اختلاف‌ها و مسائل داخلی آنجا بود، ولی اجازه ندادند که به تماشاگران و اجرا لطمه‌ای وارد شود که خیلی قابل ستایش است. من از طریق همکارانم از حمایت آن‌ها تشکر کردم که واقعا ایستادگی کردند و جای تقدیر دارد.

وزیر ارشاد یادآور شد: در کل هر اجرای هنری ممکن است حاشیه‌هایی هم داشته باشد. بنای دولت، وزارت کشور و وزارت ارشاد این است که با تمهیداتی که اندیشیده می‌شود، حوزه فرهنگ و هنر با آرامش کار خود را دنبال کند.

مطلب مرتبط:

حمله خونین ۸ فرد به یک کنسرت با چاقو و قمه!

بر اساس این گزارش، کنسرت گرشا رضایی که شامگاه جمعه ـ نهم تیر ماه ـ در سینما قدس سیرجان به روی صحنه رفت، با حمله عواملی ناشناس که سلاح سرد به همراه داشتند، روبه‌رو شد و در جریان این اتفاق دو نفر زخمی شدند. در ادامه پلیس وارد عمل شد و افراد خاطی دستگیر شدند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی