تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

بازار خودرو؛ قیمت پراید، کوییک، تارا و ام‌وی‌ام +جدول

قیمت خودرو، امروز ۲۹ خرداد ۱۴۰۲، در اغلب محصولات افزایش نسبی را تجربه کرد. گویی فنر فشرده‌شده قیمت بازار به‌صورت تدریجی درحال رهاشدن است.

کد خبر: ۱۵۱۳۳۴
۰۹:۲۷ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲

بازار خودرو؛ قیمت

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز باتوجه به قیمت‌های اعلامی وب‌سایت کارنامه، با تغییراتی نسبت به روز گذشته همراه بود.

پس از اعلام نتایج سامانه یکپارچه از هفته گذشته و آزادسازی مبالغ بلوکه‌شده در حساب‌های وکالتی، گویا بخشی از این پول‌ها درحال تزریق به بازار خودرو بوده و از دیروز، این بازار شاهد افزایش نسبی قیمت خودرو است.

البته هنوز در هیچ محصولی نوسان بالای دو درصد به‌چشم نمی‌خورد. شاید یکی از دلایل افزایش قیمت تدریجی، خبردرمانی‌های پیوسته دولت مبنی بر آزادسازی واردات خودرو‌های کارکرده باشد که فعلاً اجازه نوسان‌های بالا به بازار نمی‌دهد.

قیمت خودرو‌های داخلی

در سایت‌های خرید و فروش، قیمت خودرو در لحظه نگارش این گزارش به شرح زیر ثبت شده است.

پراید ۱۳۱، از محبوب‌ترین سدان‌های اقتصادی سایپا، همانند روز گذشته با افزایش شش میلیون تومانی، به نرخ ۳۳۱ میلیون تومان رسید.

کوئیک دنده‌ای S که از جدیدترین سری کوئیک به شمار می‌رود، با افزایش شش میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، با قیمت ۳۴۲ میلیون تومان معامله شد.

سمند سورن پلاس با مدل ۱۴۰۲ از سدان‌های نسبتاً جدید ایران خودرو نیز با نزدیک به دو درصد افزایش، با قیمت ۵۷۱ میلیون تومان خرید و فروش شد.

تارا اتوماتیک که سدان لوکس این شرکت محسوب می‌شود، با افزایش ۱۵ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، به کانال ۸۰۵ میلیون تومان رسید.

بازار خودرو؛ قیمت

قیمت خودرو‌های مونتاژی

بازار خودرو‌های مونتاژی برعکس خودرو‌های داخلی، نوسان زیادی نسبت به روز گذشته تجربه نکرده و به‌نوعی راه خود را از این بازار جدا کرد.

ام‌وی‌ام X۲۲ PRO از کراوس‌اوور‌های ارزان‌قیمت مدیران خودرو، با نزدیک به دو درصد افزایش نسبت به دیروز، سرانجام توانست خود را به کانال یک میلیارد تومانی برساند.

جک J۴ کرمان موتور به‌عنوان ارزان‌ترین محصول مونتاژی بازار، اما دوباره با کاهش قیمت مواجه شد. بدین ترتیب این خودرو با ۹ میلیون تومان دیگر کاهش، به قیمت ۷۸۰ میلیون تومان رسید.

جک S۵ دنده‌اتوماتیک این شرکت نیز با کاهش اندکی روبه‌رو بود؛ بنابراین کراوس‌اوور محبوب این شرکت توانست به نرخ یک میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان دست یابد.

لاماری ایما که یکی از کراس‌اوور‌های زیبای مونتاژی به‌شمار می‌رود، توانست با افزایش چند میلیونی، خود را به کانال دو میلیارد و ۵۰ میلیون تومان برساند.

بازار خودرو؛ قیمت

پیش‌بینی قیمت خودرو در روز‌های آینده

بازار خودرو طی ماه‌های گذشته روند کاهشی را تجربه کرده که این کاهش در قیمت خودروها، با رکود عمیق در این بازار نیز همراه بوده است.

قیمت‌ها روزی که افزایشی می‌شوند، دقیقا فردای همان روز دوباره کاهشی شده و به‌نوعی تقریباً از دو هفته گذشته، درحال نوسان است. از سویی اخبار مثبت مبنی‌بر آزادسازی واردات نیز دیگر توان تاثیر روی معاملات بازار را ندارد. پس تا زمانی که نرخ ارز به‌عنوان مهم‌ترین عامل تغییر قیمت خودرو درحال نوسان باشد، اتفاق عجیبی نیز در این بازار رخ نخواهد داد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان