تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

عربستان، خاشقجی را به خاطر انتقاد از ترامپ ممنوع‌الفعالیت کرده بود

براساس گزارش وزارت خارجه آمریکا، روزنامه‌نگار مقتول و مخالف سعودی به خاطر انتقاد از رئیس جمهوری آمریکا مربوط به اواخر ۲۰۱۶ از سوی عربستان از حضور در رسانه‌ها منع شده بود.

کد خبر: ۱۵۱۲۴
۱۴:۵۹ - ۰۲ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - وزارت خارجه آمریکا در جدیدترین گزارش خود درباره سوابق حقوق بشری عربستان اعلام کرد که جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار مخالف سعودی که ماه گذشته میلادی در کنسولگری این کشور در استانبول کشته شد، در سپتامبر ۲۰۱۷ در تبعیدی خودخواسته به آمریکا رفت و به خاطر نوشته‌هایش در صورت بازگشت به عربستان با دستگیری روبرو می‌شد.

در این گزارش همچنین آمده است، ستون نویسی خاشقجی در روزنامه الحیات چاپ عربستان به دلیل فشارهای سیاسی لغو شده بود.

براساس گزارش‌های چندین منبع خبری، در سال ۲۰۱۶، مقام‌های عربستان این روزنامه‌نگار را از نوشتن، حضور در تلویزیون و شرکت در نشست‌های خبری به دلیل اظهاراتش علیه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا منع کردند.

این ممنوعیت پس از آن اعمال شد که خاشقجی در نشست سیاستگذاری در اندیشکده موسسه واشنگتن در تاریخ ۱۰ نوامبر ۲۰۱۶ حضور یافت و به انتقاد از سیاست‌های خاورمیانه‌ای ترامپ پرداخت و موضع ترامپ در خاورمیانه را متناقض توصیف کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی