تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
تا ۲۴ ساعت آینده باید تصمیم‌گیری شود

وضعیت نیمکت استقلال/ مظلومی: یک مربی خارجی به ایران می‌آید

پرویز مظلومی، عضو کمیته فنی باشگاه استقلال گفت: یک مربی خارجی به ایران می‌آید که باید مذاکره کنیم و در نتیجه هیچ چیز تمام شده نیست.

کد خبر: ۱۵۱۰۱۰
۱۸:۳۶ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲

وضعیت نیمکت استقلال/ مظلومی: یک مربی خارجی به ایران می‌آید

دیدارنیوز: یک عضو کمیته فنی باشگاه استقلال گفت: در حال حاضر هیچ تصمیمی درباره سرمربی استقلال گرفته نشده است.

پرویز مظلومی، عضو کمیته فنی باشگاه استقلال عصر دوشنبه پس از پایان اولین جلسه این کمیته بیان کرد: دو عضو ما در ایران حضور نداشتند و غیبت داشتند. روی گزینه‌های ایران و خارجی برای سرمربیگری بحث شد و جزییاتش را باشگاه اعلام می‌کند. باشگاه باید در اولین فرصت تصمیمش را بگیرد چرا که فرصت نداریم. یک مربی خارجی به ایران می‌آید که باید مذاکره کنیم و در نتیجه هیچ چیز تمام شده نیست.

او در پاسخ به این سوال که آیا اگر کارو (مربی خارجی) امکانات استقلال را بپسندد، با او قرارداد منعقد می‌شود؟ گفت: باید ببنیم و مذاکره کنیم. سه، چهار مربی خارجی پیشنهاد شده‌اند که قرار شد حجت کریمی رزومه آن‌ها را به کمیته فنی ارائه کند تا ما بررسی کنیم و نظر نهایی‌مان را بدهیم. در حال حاضر هیچ نتیجه‌ای در جلسه گرفته نشده است.

این عضو کمیته فنی استقلال ادامه داد: ما همه جوانب را باید در نظر بگیریم. من نظرم این است که تا ۲۴ ساعت آینده باید تصمیم‌گیری شود، چون دیر شده و در حال از دست دادن زمان هستیم. در هر صورت ما هم به یک جمع‌بندی در جلسه رسیده‌ایم.

مظلومی درباره عقد قرارداد ریالی با مربی خارجی گفت: وظیفه ما نیست و مدیریت باید درباره آن صحبت کند.

او در پاسخ به این سوال که آیا کمیته فنی واقعا قدرت تصمیم‌گیری دارد، تصریح کرد: بدون قدرت نیست و اگر قدرت نداشت، جلسه‌ای برگزار نمی‌کرد.

مظلومی در پایان در واکنش به صادر نشدن ویزای مربی اسپانیایی گفت: این را باید از روابط عمومی باشگاه پیگیری کنید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی