تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

«نوتیس» بیرانوند به پرسپولیس!

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان شماره یک پرسپولیسی‌ها روز گذشته با ارسال نوتیس (اخطار فسخ قرارداد) رسمی به باشگاه خواستار دریافت تمام مطالبات خود از پرسپولیس شد.

کد خبر: ۱۵۰۹۱۲
۱۲:۵۵ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲

«نوتیس» بیرانوند به پرسپولیس!

دیدارنیوز: دروازه‌بان ملی‌پوش تیم فوتبال پرسپولیس پس از درخشش در این تیم با چهار پیشنهاد خارجی مواجه شده است.

علیرضا بیرانوند پس از درخشش با پرسپولیس در فصل جاری و کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر و جام حذفی، بار دیگر با چند پیشنهاد خارجی مواجه شده است. این دروازه‌بان ملی‌پوش که یک بار تجربه تلخی از حضور در اروپا داشته است، ظاهراً با دو پیشنهاد اروپایی از باشگاه‌های پرتغالی و بلژیکی مواجه شده است.

بیرانوند همچنین به‌صورت همزمان از دو تیم عربستانی پیشنهاد جدی دریافت کرده است و مذاکراتی نیز در این زمینه صورت گرفته، اما فعلاً چیزی قطعی نشده است. گفته می‌شود بیرانوند در مرحله اول منتظر مشخص شدن تکلیف حضور بازیکنان ایرانی در عربستان است و پس از آن باید دید سرنوشت مذاکرات این دروازه‌بان ملی‌پوش با باشگاه‌های خواهان او به کجا خواهد رسید.

دروازه‌بان شماره یک پرسپولیسی‌ها همچنین روز گذشته با ارسال نوتیس (اخطار فسخ قرارداد) رسمی به باشگاه خواستار دریافت تمام مطالبات خود از پرسپولیس شد. طبق قانون در صورت عدم پرداخت مطالبات در بازه زمانی ۱۵ روزه، دروازه‌بان سرخپوشان می‌تواند قرارداد خود را به‌صورت یکطرفه فسخ و راهی تیم دیگری شود.

شنیده می‌شود بیرانوند با احتساب آپشن‌های قرارداد خود حدود ۴۰ درصد از مبلغ قراردادش را از باشگاه پرسپولیس طلب دارد و باید دید در وضعیتی که سرخپوشان شرایط مالی خوبی ندارند، آیا مدیران این باشگاه می‌توانند مبلغ درخواستی بیرانوند را تا زمان مقرر پرداخت کنند یا این بازیکن اقدام به فسخ قراردادش آنهم به‌صورت یکطرفه خواهد کرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی