تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
جریمه ۱۸ هزار یورویی برای ایرن مونته‌رو

اتهام‌زنی بدون مدرک برای وزیر اسپانیایی گران تمام شد

ایرن مونته‌رو، وزیر برابری اسپانیا پس از آنکه در یک سخنرانی عمومی یک شهروند این کشور را بدون سند به «سوء استفاده» متهم کرد، به پرداخت ۱۸ هزار یورو محکوم شد.

کد خبر: ۱۵۰۸۶۸
۱۸:۳۰ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

اتهام‌زنی بدون مدرک برای وزیر اسپانیایی گران تمام شد

دیدارنیوز: دیوان عالی اسپانیا پس از طرح شکایت رافائل مارکوس از وزیر برابری این کشور به نفع او رای داد. رافائل مارکوس، همسر سابق ماریا سوی‌یا، رئیس پیشین «Infancia Libre» است. این انجمن به مادرانی که مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند، کمک می‌کند.

خانم سوی‌یا در سال ۲۰۱۹ پس از ربودن پسرش، با او در یک منطقه روستایی که نه مدرسه و نه امکان تماس با پدرش داشت، زندگی کرد.

او در نهایت به جرم ربودن کودک و محروم کردنش از ارتباط با والدین، بازداشت و محکوم شد. اما از آنجایی که قانون اسپانیا فقط احکام حبس‌های بالاتر از دو سال را قابل اجرا می‌داند، حکم خانم سوی‌یا به دو سال زندان کاهش یافت تا او مجبور به رفتن به زندان نشود.

مقام‌های قضایی اسپانیا همچنین حکم چهار سال حبس خانم سوی‌یا را که به دلیل سلب حقوق والدین صادر شده بود به انجام ۱۸۰ روز کار در خدمات عمومی تبدیل کردند.

وزیر برابری اسپانیا سال گذشته در سخنرانی خود در مراسم افتتاح دفتر مرکزی مؤسسه زنان به این موضوع اشاره و در حساب کاربری خود در توئیتر، اتهام‌هایی را علیه مارکوس مطرح کرد.

او در سخنرانی خود گفت: «مادران حمایت‌گر به ناحق رنج می‌برند و حقوق‌شان در بسیاری از موارد به دلیل جرم‌انگاری از سوی جامعه پایمال می‌شود. در حالی که آن‌ها جز دفاع از خود و پسران و دخترانشان در برابر خشونت‌های سوء استفاده‌گران کاری نمی‌کنند.»

مارکوس پس از این که متوجه شد خانم سوی‌یا بخشیده شده است، اظهارات وزیر برابری اسپانیا را محکوم کرد. او پس از طرح شکایت اعاده حیثیت، خواستار غرامت ۸۵ هزار یورویی از وزیر برابری اسپانیا شد.

دیوان عالی اسپانیا در نهایت به این نتیجه رسید که وقتی از «عبارات توهین‌آمیز» استفاده می‌شود، حفاظت از شرف و حیثیت اولویت دارد.

بر اساس نظر دیوان عالی اسپانیا، در این مورد «هیچ» تصمیم قضایی وجود ندارد که بر پایه آن بتوان نتیجه گرفت که شاکی مرتکب خشونت خانگی یا آزار جنسی به پسرش شده است.

دیوان عالی اسپانیا در ادامه تصریح کرده است که در احکام صادر شده پیشین نکته‌ای بر ارتکاب جرم توسط شاکی وجود ندارد.

از آنجایی که وزیر برابری اسپانیا ویدئویی از اظهارات خود را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده بود، دیوان عالی این کشور در کنار محکومیت او به پرداخت ۱۸ هزار یورو به مارکوس، به مونته‌رو دستور داد که این حکم را در همان شبکه‌های اجتماعی منتشر کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی