تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
در پی اظهار نظر دبیرکل سابق ناتو و مشاور رئیس جمهور اوکراین

کشور‌های عضو ناتو به اوکراین نیرو اعزام می‌کنند؟

دبیرکل سابق ناتو که مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین بود، گفته ممکن است اعضای ناتو داوطلبانه سربازان خود را به اوکراین بفرستند.

کد خبر: ۱۵۰۷۸۰
۰۸:۳۳ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۲

کشور‌های عضو ناتو به اوکراین نیرو اعزام می‌کنند؟

 

دیدارنیوز: به گزارش خبرگزاری راشا تودی، راسموسن که به عنوان مشاور ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری کنونی اوکراین و پترو پوروشنکو، رئیس‌جمهوری پیشین اوکراین خدمت کرده، گفت که باید قبل از نشست سران ناتو در ماه آینده در ویلنیوس لیتوانی، ضمانت‌های کتبی از جمله برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات غربی، انتقال سلاح و آموزش نظامی مشترک به کی‌یف داده شود.

به گزارش گاردین، او روز چهارشنبه گفت: «اگر ناتو نتواند بر سر راه روشن رو به جلو برای اوکراین توافق کند، این احتمال وجود دارد که برخی کشور‌ها به صورت جداگانه اقدامی انجام دهند.»

راسموسن پس از سفر به اروپا و ایالات متحده در هفته‌های اخیر برای جلب کمک برای حمایت نظامی از اوکراین، استدلال کرد که در صورت درخواست کی‌یف، استقرار نیرو‌های خارجی براساس قوانین بین‌المللی «قانونی» خواهد بود.

در حالی که ینس استولتنبرگ، دبیرکل فعلی ناتو اخیرا تایید کرده که برخی از تضمین‌های امنیتی در این نشست مورد بحث قرار خواهد گرفت، او تاکید کرد که تضمین‌های کامل تنها می‌تواند به کشور‌های عضو ارائه شود. این نهاد نظامی برای اولین بار در سال ۲۰۰۸ متعهد شد که به اوکراین عضویت دهد و کی‌یف به طور رسمی در سپتامبر گذشته درخواست پیوستن را ارائه کرد، اما از آن زمان تاکنون پیشرفت کمی در این زمینه حاصل شده است.

چندین عضو ناتو به طور فزاینده‌ای درباره آینده اوکراین در این اتحادیه نظامی سخن گفته‌اند و از دیگر کشور‌های غربی می‌خواهند مسیر روشنی را برای عضویت کی‌یف ترسیم کنند. در همین اواخر، گروهی از کشور‌های اروپای شرقی ناتو موسوم به «بخارست ۹» بیانیه‌ای صادر کرد و از این اتحادیه خواست که در رویداد ویلنیوس «یک مسیر سیاسی جدید را که منجر به عضویت اوکراین در ناتو خواهد شد» به جریان بیندازد و همچنین یک «بسته پشتیبانی قوی‌تر، چند ساله و جامع‌تر» داشته باشد.

گرچه واشنگتن بار‌ها تایید کرده است که اوکراین روزی به جمع ناتو خواهد پیوست، اما تمرکز بیشتر را بر درگیری فعلی با روسیه قرار داده است و امید دارد که بعدا موضوع عضویت اوکراین را حل کند. با این حال، جولیان اسمیت، سفیر ایالات متحده در ناتو روز چهارشنبه به روزنامه گاردین گفت که مقامات اکنون «به دنبال مجموعه‌ای از گزینه‌ها هستند تا نشان دهند که اوکراین در حال پیشرفت در روابط خود با ناتو است.» با این حال او مشخص نکرد که چه چیزی ممکن است در پیش باشد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اوکراین روسیه
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان