تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
در روزهای تعطیل چه خبر است؟

بازار خودرو خریدار ندارد/ قیمت پژو ۲۰۶، پراید و جک J۴

قیمت خودرو همانند چند روز گذشته، هیچ تغییری نداشته و فعلا فاز رکود خود را حفظ کرده است. تنها دلیل این امر می‌تواند تعطیلات باشد.

کد خبر: ۱۵۰۶۱۵
۰۹:۲۶ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲

بازار خودرو خریدار ندارد/

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز، ۱۵ خرداد ماه ۱۴۰۲، با توجه به قیمت‌های وب‌سایت کارنامه، هیچ تغییری نسبت به روز گذشته نداشت.

امروز به‌دلیل تعطیلی بازار، معامله آن‌چنانی در بازار صورت نگرفت و بنابراین، قیمت خودرو‌ها فعلا هیچ تغییری نسبت به هفته گذشته نداشتند.

قیمت خودرو‌های داخلی

در سایت‌های خرید و فروش، قیمت خودرو در لحظه نگارش این گزارش به این شرح ثبت شده است.

پراید ۱۳۱ و پراید ۱۱۱ بدون اینکه درصدی تغییر داشته باشند، به ترتیب با همان نرخ‌های ۳۳۵ میلیون و ۳۵۵ میلیون تومان معامله شدند.

پژو ۲۰۶ تیپ ۲ نیز همانند سایر خودرو‌های بازار، بدون افزایش و یا کاهش قیمتی، به همان مبلغ ۵۳۰ میلیونی معامله شد.

پژو ۲۰۷i دنده‌ای که در هفته گذشته، نوسان‌های ریزی تجربه کرد، به همان نرخ ثابت چند روز گذشته، یعنی ۶۵۲ میلیون تومان قیمت گذاری شد.

تارا اتوماتیک، به‌عنوان سدان لوکس شرکت ایران خودرو نیز، با همان نرخ چند روز گذشته، یعنی ۸۴۹ میلیون تومان خرید و فروش شد.

بازار خودرو خریدار ندارد/

قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی

امروز همانند روز‌های گذشته در بازار خودرو‌های خارجی و مونتاژی نیز، نوسان قابل توجهی مشاهده نمی‌شود.

جک J۴، با مدل ۱۴۰۱ به‌عنوان یکی از ارزان‌ترین سدان‌های مونتاژی بازار، با همان نرخ ثابت ۸۵۰ میلیون تومان معامله شد.

ام‌وی‌ام X۲۲ PRO، کراس‌اوور مدیران خودرو بوده که بی‌نصیب از روند بازار نبود. بر این اساس قیمت این کراس‌اوور مونتاژی در همان نرخ ۹۹۰ میلیونی ثابت ماند.

ریسپکت پرایم، که نوسان‌های عجیبی در هفته گذشته داشت، از چند روز گذشته با قیمت یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان در حال معامله است.

کراس‌اوور فردا T۵ با مدل ۱۴۰۱، پس از نوسان‌های ریزی رو به بالا، به نرخ یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان خرید و فروش شد.

بازار خودرو خریدار ندارد/

پیش‌بینی قیمت خودرو در روز‌های آینده

قیمت خودرو طی چند هفته گذشته، فاز اصلاح به‌خود گرفته و بازار روند نزولی خود را طی کرده است. این روند نزولی به حدی رسید که قیمت بازاری برخی از محصولات به قیمت‌های درب کارخانه رسیده‌اند. اما با بازگشایی بازار از روز آینده، احتمالا شاهد تحرکاتی در قیمت‌ها باشیم.

باید توجه داشت که خبر آزادسازی پول‌های بلوکه شده از حساب‌های وکالتی سامانه فروش یکپارچه، می‌تواند ثبات بازار را مختل کرده و روند آن را دوباره صعودی کند؛ بنابراین باید با تزریق خودرو، جلوی کمبود عرضه گرفته شود تا قیمت‌ها افزایشی نشود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها