تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مدیرکل بنیاد مسکن اردبیل:

۳۵ روستا در شهرستان گرمی درگیر سیل شدند/ لزوم تسریع مقاوم‌سازی خانه‌های روستایی

مدیر کل بنیاد مسکن استان اردبیل گفت: ۳۵ روستا در شهرستان گرمی درگیر سیلاب شدند که تاکنون ارزیابی خسارت ۲۱ روستا برآورد شده است.

کد خبر: ۱۵۰۵۴۱
۱۷:۴۴ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

۳۵ روستا در شهرستان گرمی درگیر سیل شدند/ لزوم تسریع مقاوم‌سازی خانه‌های روستایی

 

دیدارنیوز: حامد کیخسروی ۱۳ خرداد با حضور در شهرستان گرمی از نزدیک وضعیت خانه‌های روستایی آسیب‌دیده را بررسی و پاسخگوی مشکلات و مطالبات مردم روستا شد و اظهار کرد: برای واحد‌هایی مسکونی که نیاز به تعمیر دارند با ارسال صورت جلسات مدیریت بحران و ارزیابی‌های خسارات که توسط کارشناسان بنیاد مسکن انجام یافته، تسهیلات تعمیری مسکن پیگیری می‌شود.

وی افزود: واحد‌های تخریب شده از مقاومت لازم برخودار نبوده‌اند که در این راستا احداث سازه‌های مقاوم مسکونی از ضرورت‌های استان به شمار می‌رود و امید می‌رود با تخصیص اعتبار مناسب بتوان مقاوم‌سازی واحد‌های روستایی را سرعت بیشتری دهیم.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل از اعزام ۱۰ تیم ارزیابی ۲ نفره از استان و شهرستان‌های دیگر به شهرستان گرمی در پی اعلام شرایط بحرانی گفت: تاکنون برای خدمات رسانی یک دستگاه لودر، یک دستگاه گریدر و دو دستگاه کامیون از ماشین آلات سنگین بنیاد مسکن استان به یاری روستا‌های سیل زده شهرستان گرمی آمده‌اند.

کیخسروی تعداد روستای درگیر سیلاب در شهرستان گرمی را ۳۵ روستا عنوان کرد و گفت: تیم‌های ارزیابی خسارات منازل مسکونی ۲۱ روستا را تابحال انجام داده اند و ۱۴ روستا باقی مانده که ظرف ۲۴ ساعت آتی با تلاش مدیر و همکاران بنیاد شهرستان گرمی به اتمام خواهید رسید.

وی خاطرنشان کرد: پیگیری‌های لازم جهت تامین اعتبار برای دیوار کشی ساحلی و تکمیل طرح هادی روستا‌های در معرض خطر بالای سیلاب از محل اعتبارات حوادث انجام می‌گردد.

گفتنی است؛ در این بازدید استاندار اردبیل، نماینده مردم شهرستان‌های گرمی و انگوت، نماینده ستاد بحران کشور، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، فرماندار، مدیرکل بحران استان و جمعی دیگر از مدیران کل استان و مسئولین نیز حضور داشتند.

 

 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها