تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

تکواندو قهرمانی جهان؛ «سلیمی» برنزی شد

در مسابقات تکواندو قهرمانی جهان که در شهر باکو جمهوری آذربایجان جریان دارد، آرین سلیمی در وزن ۸۷- کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.

کد خبر: ۱۵۰۴۶۹
۱۹:۰۷ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

تکواندو قهرمانی جهان؛ «سلیمی» برنزی شد

دیدارنیوز: ملی‌پوش وزن ۸۷- کیلوگرم تیم تکواندو ایران به مدال برنز رقابت‌های قهرمانی جهان دست یافت.

بیست و ششمین دوره رقابت‌های تکواندو قهرمانی جهان که از دوشنبه هشتم خرداد ماه در سالن ۲۵ هزار نفری «کریستال» شهر باکو به میزبانی کشور جمهوری آذربایجان با حضور ۹۴۹ تکواندوکار آغاز شده، امروز با مبارزات اوزان ۴۹- کیلوگرم بانوان و ۸۰- و ۸۷- کیلوگرم آقایان پیگیری شد که ایران ۳ نماینده داشت و طی آن آرین سلیمی در وزن ۸۷- کیلوگرم به مدال برنز رسید.

در وزن ۸۷- کیلوگرم، آرین سلیمی دور نخست با «رائول گارسیا مارتینز» از اسپانیا رو به رو شد، و توانست برابر حریف عنوان‌دار گرندپری به برتری با نتیجه ۲ بر یک برسد و راهی مرحله یک هشتم نهایی شود. او در این مرحله «برایان سالازار» دارنده مدال برنز قهرمانی جهان مکزیک را در ۲ راند شکست داد و حریف «مایکل رودریگز» از آمریکا شد. سلیمی در این مرحله نیز ۲ بر صفر به پیروزی رسید تا ضمن صعود به نیمه نهایی، مدال برنز خود را قطعی کند.

ملی‌پوش کشورمان برای صعود به فینال به مصاف «کانگ» از کره جنوبی رفت و با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد و به مدال برنز بسنده کرد.

در وزن ۴۹- کیلوگرم «غزل سلطانی» با «جانا خطاب» از مصر پیکار کرد و این دیدار را با نتیجه ۲ بر یک به نفع رقیب مصری واگذار کرد و حذف شد.

«مهران برخورداری» دارنده مدال برنز قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۲ در وزن ۸۰- کیلوگرم ابتدا دیدار مقابل «خرومه براون» از ترینیداد و توباگو به دلیل انصراف حریف پیروز شد و به دور یک‌شانزدهم نهایی صعود کرد. برخورداری سپس با «شوخرات سالائف» از ازبکستان پیکار و در ۲ راند بازی را به حریف واگذار کرد و از دور رقابت‌ها کنار رفت. حریف ازبک قهرمان آسیا ۲۰۲۲ است و در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی قونیه موفق به کسب مدال طلا شده بود.

تیم ملی ایران تاکنون توسط متین رضایی و آرین سلیمی صاحب نشان برنز شده است.

هدایت تیم ملی در گروه بانوان برعهده مینو مداح به عنوان سرمربی و مهروز ساعی مربی است. همچنین بیژن مقانلو سرمربیگری تیم آقایان را عهده‌دار است و مسعود حجی زواره به عنوان مربی او را یاری می‌کند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر