تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ادعای وزیر ارشاد؛ ممنوع‌الکار شدن برخی هنرمندان جوسازی رسانه‌ای بود

در حالی که برخی هنرمندان و خواننده‌های کشورمان از ممنوع‌الکاری خود خبر می‌دهند، اما محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم مدعی شد که ممنوع‌الکار شدن برخی هنرمندان جوسازی رسانه‌ای بود!

کد خبر: ۱۵۰۴۳۷
۱۱:۱۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

ادعای وزیر ارشاد؛ ممنوع‌الکار شدن برخی هنرمندان جوسازی رسانه‌ای بود

دیدارنیوز: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از خروج ۱۴ هزار نفر از کشور برای حضور در مراسم حج خبر داد.

محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه جلسه دولت با تبریک میلاد امام رضا توضیحاتی را درباره اعزام حجاج به عربستان ارائه کرد و گفت: هماهنگی‌های خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: در موضوع حج کار اعزام حجاج در حال انجام است. ۱۴ هزار نفر از کشور اعزام شده‌اند. عملیات حج به خوبی در حال انجام است و با افزایش رفت و آمد‌های دیپلماتیک که بین ما و دولت میزبان بوده هماهنگی‌ها بسیار خوب است.

وی تصریح کرد: همکارانم در سازمان حج و زیارت از روند اجرای عملیات حج با رضایتمندی یاد می‌کنند. ان شاء الله زوار عزیز ما که بالای ۸۵ هزار نفر هستند به خوبی اعمال شان را با اعمال حجی مقبول و سعی مشکور انجام داده و به وطن باز گردند.

اسماعیلی در ادامه اظهار داشت: در موضوع جشنواره بین المللی امام رضا علیه السلام که امشب اختتامیه آن در مشهد مقدس برگزار می‌شود، در ۲۰ رشته فرهنگی و هنری این جشنواره انجام شده و یک فرایند چند ماهه را طی کرده است.

وی افزود: خوشبختانه ابتکارات بسیار خوبی انجام شده ان شاء الله به نیابت همه شما در حرم علی بن موسی الرضا علیه السلام بخش پایانی جشنواره را خواهیم داشت و به یاری خدا بتوانیم این جشنواره را در بخش‌های مختلف ادامه دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین بیان کرد: چند اثر هنری بدیع و کم نظیر رونمایی می‌شود که برای حوزه فرهنگی کشور آورده‌های بسیار مبارکی را دارد.

مطلب مرتبط:

رضا صادقی خطاب به وزیر ارشاد؛ اگر ممنوع‌الکار نیستم، چرا فعالیت‌هایم را متوقف کردند؟

اسماعیلی همچنین درباره وضعیت هنرمندانی که ادعا شده بود ممنوع الکار شده اند، گفت: برنامه‌های اجرای صحنه این هنرمندان منتشر شده هفته بعد اکثرا اجرا دارند، این مساله نشان داد همان طور که پیش‌بینی بود جوسازی رسانه‌ای است و همه افرادی که مطرح بودند زمان‌بندی برای فروش بلیط آن‌ها انجام شده است.

وی در مورد سلبریتی‌ها هم گفت: در قانون برنامه هفتم اتفاق خوبی افتاده برای اولین بار روند رسیدگی به مشکلاتی که در این حوزه داریم شفاف شده، همیشه گله می‌کردند چرا شفاف نیست، اما این مساله را شفاف کردیم.

مطلب مرتبط:

قصه تکراری، غصه تکراری

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر