تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
اقدامات دولت چین محکوم می‌شود؟

دولت شی جی‌پینگ مساجد را تخریب می‌کند؛ درگیری معترضان با پلیس چین

در پی اعلام برنامه تخریب بخشی از بنای یک مسجد متعلق به قرن چهاردهم میلادی در یکی از شهر‌های عمدتا مسلمان‌نشین جنوب غربی چین، صد‌ها پلیس با معترضان درگیر شدند.

کد خبر: ۱۵۰۳۹۷
۱۷:۵۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲

تخریب نمادهای یک مسجد؛ معترضان در چین با پلیس درگیر شدند

دیدارنیوز: ناآرامی‌ها از روز شنبه آغاز شده و ظاهرا در واکنش به تلاش‌های مقامات برای برچیدن بخش‌هایی از مسجد «ناجیایینگ» بوده است.

ویدئو‌های منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی غربی نشان می‌دهد که در بیرون این مسجد، پلیس با سپر‌های ضد شورش و تجهیزات محافظ در حال درگیری با صد‌ها معترض است. برخی از معترضان صندلی، سنگ و بطری‌های آب به سمت پلیس پرتاب می‌کردند.

ویدئو‌هایی که این اعتراضات را پوشش می‌دهند به طور گسترده از شبکه‌های اجتماعی چین حذف شده‌اند.

تحمل بی تحمل

گزارش شده است که چندین نفر دستگیر شده‌اند. در عین حال روز یکشنبه پلیس از افرادی که در اعتراضات شنبه حضور داشتند خواسته است تا خود را حداکثر تا تاریخ ششم ژوئن تحویل مقامات قضایی دهند تا بلکه مجازات سبک‌تری شامل حالشان گردد.

در بیانیه پلیس آمده است که هیچگونه مماشات نسبت به «فعالیت‌های مجرمانه‌ای که مدیریت اجتماعی را مختل می‌کند» نخواهد داشت و «تحملش» نسبت به این موضوع «صفر» است.

تخریب مولفه‌های اسلامی از نمای مساجد

در سال ۲۰۲۰، دادگاهی حکم داد که الحاقات جدید این مسجد، از جمله گنبد و مناره‌ها، غیرقانونی بوده و باید تخریب شوند.

بر اساس ویدئوها، افراد معترض از مردمان هوئی (خُوِزُو) هستند که اجدادشان از گروه قومی «هان» چین بودند و اسلام را به عنوان دین خود برگزیدند.

مردمان هوئی سومین اقلیت قومی بزرگ چین هستند. برخلاف دیگر گروه مسلمان چین یعنی اویغورها، مردم هوئی به زبان ماندارین صحبت می‌کنند و به نظر می‌رسد که بیشتر با اکثریت قومی «هان» در هم آمیخته هستند.

در مکان‌های مختلف دیگر نیز دولت شی جی‌پینگ مساجد را تخریب کرده یا گنبدها، مناره‌ها و دیگر ویژگی‌های متمایز مسلمانان را از آن حذف کرده است تا آن‌ها را به ساختمان‌هایی به سبک و شمایل چینی تبدیل کند.

به گفته محققان خارجی، در شمال غرب چین، حدود یک میلیون نفر از جامعه اقلیت مسلمان اویغور در بازداشتگاه‌ها محبوس هستند. هرچند دولت چین عنوان می‌کند که این افراد به جهت آموزش‌های شغلی و مبارزه با افراطی‌گرایی در این مکان‌ها نگهداری می‌شوند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۰
0
0
از کمونیست ملحد انتظاری غیز این نیست!
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر