تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

واکنش وزیر ارشاد به خبر ممنوع‌الکار شدن برخی هنرمندان

اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه عده‌ای به جای اینکه از فعایت‌های فرهنگی خوشحال باشند، ناراحت‌اند که فعالیت فرهنگی و هنری در حال انجام است، در واکنش به خبر ممنوع الکار شدن برخی از هنرمندان گفت: نان عده‌ای در ایجاد التهاب است.

کد خبر: ۱۵۰۱۰۰
۱۳:۳۶ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲

واکنش وزیر ارشاد به خبر ممنوع‌الکار شدن برخی هنرمندان

دیدارنیوز: محمد مهدی اسماعیلی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره ادعای ممنوع الکار شدن برخی از هنرمندان اظهار کرد: این را باید شبکه رسانه‌ای ما بررسی کند که چطور امکان دارد تصمیمی گرفته نشده، اما رسانه‌ای می‌شود. این‌ها مقررات خاصی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد و ترتیبات روشنی برای بررسی وجود دارد و اگر مشکلی باشد به افراد اعلام می‌شود. در چنین موضوعاتی مخفی کاری نداریم. من دیروز از همه بخش‌ها خواستم که به شایعه سازی رسانه‌ای پایان دهند و اجازه ندهند که افرادی با انگیزه‌های مختلف، ایجاد التهاب کنند.

مطلب مرتبط:

مجازات بی‌حجابی کتایون ریاحی و پانته‌آ بهرام؛ جریمه ۱.۵ میلیون تومانی!

وی ادامه داد: حوزه فرهنگ و هنر و رسانه قواعد روشنی دارد و متولی آن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است؛ مثل هر صنفی ممکن است افرادی تخلف کرده باشند که به آن رسیدگی می‌شود و جمع بندی آن به فرد اعلام می‌شود. این‌ها جز شایعه سازی رسانه‌ای چیزی نیست و من از اساس این نوع خبرسازی‌ها را رد می‌کنم. هنرمند و فرهنگ دوستان موارد را از طریق اعلام رسمی وزارتخانه و نهاد‌های متولی پیگیری کنند. بسیاری از خوانندگان نیز اعلام کردند که چنین چیزی نیست. الان فعالیت‌های فرهنگی عادی شده است و این افراد به جای اینکه خوشحال باشند عده‌ای ناراحت هستند که فعالیت فرهنگی و هنری در حال انجام است. نان عده‌ای در ایجاد التهاب است.

مطلب مرتبط:

تصویر «تنابنده» هم از بیلبوردها حذف شد!

وزیر ارشاد درباره استقبال از نمایشگاه کتاب بیان کرد: نشاط بزرگ فرهنگی بزرگی با برگزاری نمایشگاه کتاب در کشور ایجاد شد. بیش از ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار کتاب در سامانه مجازی با هزینه پست رایگان تا دورترین نقاط کشور فروخته شد. بیش از ۲ میلیون کتاب در بخش حضوری فروخته شد و در مجموع بیش از ۴۰۱ میلیارد تومان کتاب فروخته شد که در تمامی بخش‌ها ۱۰۰ درصد افزایش نشان می‌دهد، در روز شهادت امام صادق (ع) تقریبا بیش از ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در نمایشگاه حضور یافتند و متوسط حضور مردم در روز ۱ میلیون نفر برآورد شده است. حداقل ۷ میلیون نفر از نمایشگاه بازدید کردند. از رهبر انقلاب، رئیس جمهور و معاون اول برای حضور در نمایشگاه تشکر می‌کنم.

مطلب مرتبط:

ترانه علیدوستی با وثیقه آزاد شد

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر