تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

این خواننده‌ها در خرداد کنسرت برگزار می‌کنند؛ جای خالی جهانبخش و سیروان

پس از ناآرامی‌های سال گذشته در ایران و سکوت و خاموشی کنسرت‌ها، قرار است در خرداد ماه چند کنسرت برگزار شود اما علاقه‌مندان به موسیقی تا اواخر خرداد نباید در انتظار خوانندگانی چون امید حاجیلی، رضا صادقی، آرمین زارعی، ماکان بند، بابک جهانبخش و سیروان خسروی باشند.

کد خبر: ۱۴۹۸۳۰
۱۳:۵۱ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

این خواننده‌ها در خرداد کنسرت برگزار می‌کنند؛ جای خالی جهانبخش و سیروان

دیدارنیوز: خرداد سال جاری با روی صحنه رفتن تعداد زیادی از خوانندگان موسیقی پاپ همراه خواهد بود.

سال ۱۴۰۱ برای موسیقی، سال خوبی نبود. نزدیک به نیمی از سال، اجرا‌های صحنه‌ای تعطیل بود و هیچ گروهی روی صحنه نرفت و چراغ بیشتر سالن‌های کنسرت خاموش ماند و خبری از هیاهوی برگزاری کنسرت‌ها نبود. البته فراموش نکنیم که حوادث نیمه دوم سال گذشته نیز به این سکوت و خاموشی چراغ سالن‌ها دامن زد.

پس از ناآرامی‌های گسترده پاییز در ایران به دلیل فوت ناگهانی مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد تهران، زانکو نخستین کنسرت موسیقی را روی صحنه برد تا پس از او هنرمندان دیگر هم یکی پس از دیگری روی صحنه بیایند. پس از آن هم جشنواره موسیقی فجر در اواخر بهمن ۱۴۰۱ برگزار شد که با حضور پررنگ گروه‌های موسیقی و خوانندگان موسیقی پاپ همراه بود.

با آغاز مجدد کنسرت‌ها، شاهد اتفاقات جذابی بودیم؛ برای مثال خواننده‌ای مانند آرمین زارعی مجوزِ اجرای رسمی گرفت. او خواننده‌ای است که حدود هفت سال برای اخذ این مجوز صبر کرد. حجت اشرف‌زاده هم مجوز برگزاری کنسرت در نیشابور را گرفت. نیشابور زادگاهِ اشرف‌زاده است و او در سال‌های گذشته، همواره آرزوی برگزاری کنسرت در این شهر را داشت.

به هر روی برگزاری دوباره کنسرت‌ها به آرام شدن فضای کشور و البته تزریق نشاط به جامعه کمک کرد.

با نزدیک شدن به روز‌های پایانی اردیبهشت ۱۴۰۲، خوانندگان موسیقی پاپ در پیِ برنامه‌ریزی برای برگزاری کنسرت‌هایشان در خرداد و تیرماه هستند. آنان تا آغاز ماه محرم، حدود دو ماه فرصت دارند تا اجراهایشان در تهران و شهرستان‌ها را روی صحنه ببرند.

زانیار خسروی، علیرضا طلیسچی، ناصر زینلی، سینا شعبانخانی، فرزاد فرزین، حامیم، بهنام بانی، کسری زاهدی، ایهام، علی زندوکیلی، محمد علیزاده، روزبه بمانی، احمدرضا شهریاری، مسعود صادقلو، مجید رضوی، معین زندی، سهراب پاکزاد، گرشا رضایی، حمید هیراد و مصطفی راغب از جمله خوانندگانی هستند که اجراهایشان را اطلاع‌رسانی کرده‌اند و قرار است در آخرین روز‌های اردیبهشت و البته تا پایان خرداد، در تهران و شهر‌های دیگر روی صحنه بروند.

در ادامه لیستی از اجرا‌های پیش رو را مرور می‌کنیم:

۳۰ اردیبهشت / فرزاد فرزین / اسپیناس پالاس

۳۰ اردیبهشت/ علی یاسینی/ سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی

۳۱ اردیبهشت /محمد علیزاده / سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی

۲ خرداد / زانیار خسروی/ سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی

۲ خرداد / میثم ابراهیمی / مرکز همایش‌های برج میلاد

۳ خرداد / احمدسلو / سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی

۳ خرداد / رضا یزدانی / مرکز همایش‌های برج میلاد

۵ خرداد / علیرضا طلیسچی/ اسپیناس پالاس

۵ خرداد / مهدی احمدوند/ سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی

۶ خرداد / سامان جلیلی / سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی

۹ خرداد / بهنام بانی / اسپیناس پالاس

۹ خرداد / مسعود صادقلو / سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی

۱۰ خرداد/ حامیم / سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی

۱۱ خرداد / سینا شعبانخانی/ مرکز همایش‌های برج میلاد

۱۲ خرداد / حامیم / سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی

۱۹ خرداد / هوروش بند/ سالن میلاد

۲۲ خرداد / مجید رضوی/ سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی

۳۰ خرداد / مجید رضوی / اسپیناس پالاس

وقتی به لیست برگزاری کنسرت‌ها تا ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ نگاه می‌کنیم، خبری از خوانندگانی مانند امید حاجیلی، رضا صادقی، آرمین زارعی، ماکان بند، بابک جهانبخش و سیروان خسروی نیست.

سیروان خسروی در نیمه‌های اردیبهشت کنسرتش لغو شد که علت آن بیماری این خواننده بیان شد. همچنین بابک جهانبخش هم با لغو کنسرت‌هایش در کانادا مواجه شد که علت آن هم ناتوانی تیم برگزار کننده در کانادا و صادر نشدن ویزا بیان شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها