تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

هواشناسی ایران؛ در انتظار بارش باران و افزایش دما

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن تشریح وضعیت جوی کشور طی پنج روز آینده، از بارش باران در نقاط مختلف کشور براثر ورود سامانه بارشی جدید و افزایش دما در نوار شمالی کشور خبر داد.

کد خبر: ۱۴۹۶۹۱
۰۸:۳۴ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲

هواشناسی ایران؛ در انتظار بارش باران و افزایش دما

دیدارنیوز: صادق ضیائیان، درباره وضعیت جوی کشور طی چند روز آینده اظهار کرد: چهارشنبه (۲۷ اردیبهشت‌ماه) در ارتفاعات البرز مرکزی، شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، شرق خراسان رضوی و جمعه (۲۹ اردیبهشت) در شمال اردبیل، برخی نقاط بوشهر بارش پراکنده، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت گاهی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: از روز جمعه تا دوشنبه (۲۹ اردیبهشت تا ۱ خردادماه) با ورود سامانه بارشی به کشور در استان‌های واقع در نیمه غربی، دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، جنوب و روز یکشنبه (۳۱ اردیبهشت) در شرق و جنوب شرق کشور سبب رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، خیزش گردوخاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا خاطرنشان کرد که شدت فعالیت این سامانه روز‌های شنبه و یک‌شنبه (۳۰ و ۳۱ اردیبهشت) در شمال غرب و غرب کشور است.

ضیائیان ادامه داد: از لحاظ دمایی در نوار شمالی کشور تا روز شنبه روند افزایش دما را خواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: فردا شرق خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز مواج خواهد بود.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۸ اردیبهشت ماه) صاف همراه با وزش باد گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و در روز جمعه (۲۹ اردیبهشت) صاف گاهی وزش باد در شب افزایش باد و افزایش ابر با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان همچنین اعلام کرد که طی امروز و فردا (۲۷ و ۲۸ اردیبهشت)، زنجان و شهرکرد با دمای ۱ و ۴ درجه سانتیگراد سردترین و اهواز با دمای ۳۹ و ۴۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها