تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
لاپورتا با اسطوره آرژانتینی صحبت کرد

فرش قرمز دوباره برای «مسی»

لیونل مسی، اسطوره آرژانتینی دنیای فوتبال وضعیت خوبی در پاریس ندارد و شایعات زیادی درباره آینده او منتشر شده؛ آیا «لئو» به بارسا برمی‌گردد؟ خوان لاپورتا رئیس بارسلونا وعده داده که تلاشش را خواهد کرد.

کد خبر: ۱۴۹۶۵۸
۰۹:۴۲ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲

فرش قرمز دوباره برای »مسی»

دیدارنیوز: لیونل مسی در آستانه یک بازگشت تاریخی قرار دارد.

خوان لاپورتا، مدیر عامل بارسلونا اظهار کرد شخصا با لیونل مسی صحبت کرده تا بتواند او را دوباره به نوکمپ بازگرداند.

یکشنبه شب و پس از قهرمانی بارسلونا در لالیگا، لاپورتا در مصاحبه خود گفت بارسلونا برای بازگرداندن مسی هرکاری در توان داشته باشد انجام می‌دهد. پیش از این دیگر اعضای مدیریتی تیم خواستار بازگرداندن لیونل مسی به بارسلونا بودند و اکنون خود خوان لاپورتا به این موضوع و مذاکره شخصی با مسی اعتراف کرد.

خوان لاپورتا گفت: «من شخصا با لئو صحبت کرده‌ام تا بتوانم اوضاع را آن طور که مد نظر داریم، پیش ببرم. گفتگوی خوشایند و دلپذیری بود، ما پیش از این با یکدیگر صحبت کرده بودیم و من قهرمانی در جام جهانی را به او تبریک گفتم، او بهترین بازیکن جهان است. لئو را از ۱۴ سالگی می‌شناسم.»

خیانت در روز تمدید قرارداد

لیونل مسی قبل از این که بارسلونا را به مقصد پاری سن ژرمن ترک کند، قصد داشت قرارداد جدیدی با بارسلونا امضا کند، اما در همان روز و پیش از تمدید قرارداد، لاپورتا به او گفت باید باشگاه را ترک کند. از همین رو مسی این برداشت را داشت که به او خیانت شده. این در حالی است که لاپورتا اظهار کرده مسی هنوز بارسلونا را در قلب خود دارد.

او در ادامه گفت: «مسی عاشق بارسلونا است، هیچ شکی در آن نیست. او بارسلونا را خانه خود می‌داند، اما صحبت کردن درباره این مسائل در حال حاضر کار اشتباهی است، زیرا او اکنون بازیکن پاری سن ژمن است و بنابراین باید تا پایان فصل صبر کنیم و بعد با آرامش درباره این موضوع صحبت کنیم.»

پیش از سخنان لاپورتا، شایعاتی به وجود آمده بود که مسی برای فصل بعد با الهلال به توافق رسیده است. در این خصوص از لاپورتا سوال شد.

او در پاسخ گفت: «با همه احترامی که برای عربستان قائل هستم، باید بگویم بارسلونا، بارسلوناست. اینجا خانه مسی است. تاریخ و افتخارات ما این موضوع را ثابت می‌کند. عربستان برای سرمایه گذاری روی بازیکنان کار بزرگی انجام داده است.»

در حالی که گفته می‌شود تا پایان فصل در خصوص تیم بعدی مسی صحبتی نخواهد شد، اما به نظر می‌رسد بارسلونا اصلی‌ترین گزینه برای مسی برای بازی در فصل آینده باشد. البته این موضوع به این بستگی دارد که لالیگا به این تیم اجازه خرید بازیکن جدید را بدهد. همچنین پیشنهادات دیگری برای مسی وجود دارد و باید در انتهای فصل تصمیم بگیرد قصد دارد به کدام تیم ملحق شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی