تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

لیز تراس در مسیر تایوان؛ خشم چین شعله‌ور می‌شود؟

لیز تراس، نخست‌وزیر پیشین انگلیس قرار است هفته آینده به تایوان سفر کند؛ سفری که احتمالا خشم مقامات چینی را به دنبال خواهد داشت.

کد خبر: ۱۴۹۳۵۵
۱۰:۱۴ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

لیز تراس در مسیر تایوان؛ خشم چین شعله‌ور می‌شود؟

دیدارنیوز: «لیز تراس» نخست‌وزیر پیشین انگلیس اعلام کرد که هفته آینده به تایوان سفر خواهد کرد و در آنجا با مقامات ارشد این جزیره خودگردان دیدار کرده و سخنرانی خواهد داشت؛ سفری که احتمالا خشم چین را برانگیزد.

به نقل از خبرگزاری راشا تودی، لیز تراس روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای سفر آتی خود به تایوان را مورد بحث قرار داده و از این فرصت استفاده کرد تا از پکن که تایوان را بخشی از قلمروی مستقل خود می‌داند، انتقاد کند.

تراس با بیان اینکه طی سفرش با مقام‌های ارشد تایوانی دیدار خواهد داشت، گفت: «تایوان چراغ راه آزادی و دموکراسی است. من مشتاقانه منتظر ابراز همبستگی با مردم تایوان در مواجهه با رفتار‌ها و لفاظی‌های تهاجمی فزاینده رژیم پکن هستم.»

گرچه لیز تراس تنها ۴۵ روز به عنوان نخست‌وزیر انگلیس خدمت کرده و کوتاه‌ترین دوره حضور در «داونینگ استریت» را در تاریخ این کشور رقم زد، اما از آن زمان به منتقد تند و تیز چین تبدیل شده و در هفته‌های اخیر سخنرانی‌های زیادی با تمرکز زیاد روی پکن انجام داده است.

براساس گزارش گاردین، سخنگوی دولت انگلیس که در مورد سفر تراس مورد پرسش قرار گرفت، گفت که مقامات دولتی در رابطه با سفر مستقل یک شهروند عادی که عضو دولت نیست، اظهارنظر نمی‌کنند.

وزارت خارجه انگلیس هم به این نکته اشاره کرد که لندن هیچگونه روابط دیپلماتیک با تایوان ندارد. با این حال در اطلاعیه این وزارتخانه آمده است که لندن «روابط قوی، غیررسمی، بر پایه مناسبات عمیق و رو به رشد در حوزه‌های مختلف و مبتنی بر ارزش‌های مشترک را حفظ خواهد کرد.»

در همین حال وزارت خارجه تایوان در بیانیه‌ای برنامه‌های سفر تراس را تایید کرده و گفت که او بین ۱۶ تا ۲۰ مه از این جزیره بازدید خواهد کرد و در این مدت از «امکانات فرهنگی و اقتصادی» بازدید می‌کند، سخنرانی خواهد داشت و «با مردمانی از همه قومیت‌های و طبقات اجتماعی و اقتصادی تعامل خواهد داشت.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی