مجید مولایی، تهیه کننده سریال «رهایم کن» در پاسخ به نقدهای اخیر گفت: ما نه موجودات عجیب و غریبی هستیم که از نبوغ خاصی برخورداریم یا اینکه ادعا میکنیم خطا نمیکنیم که انسان جایزالخطا و ممکن الخطاست. سریال «رهایم کن» هزینه چه چیزی را پس میدهد؟ من نمیدانم. آیا اختلاف میان صداوسیما، وزارت ارشاد و پلتفرمها در نوع مدیریت و پالایش آثار است که «رهایم کن» را مورد هجمه قرار میدهد؟
دیدارنیوز: مجید مولایی، تهیه کننده سریال «رهایم کن» با پذیرش پارهای خطاها در این سریال شبکه نمایش خانگی، در عین حال نسبت به نقدهای اخیر که او هجمههای گسترده علیه این مجموعه نامیده است، انتقاد کرد.
مولایی که تهیه سریالهایی همچون «پرواز در حباب»، «نابرده رنج»، «بانوی عمارت»، «هفت سنگ» و «دست بالای دست» را برای تلویزیون و شبکه نمایش خانگی بر عهده داشته است با انتشار ویدیویی در فضای مجازی نسبت به انتقادهای مطرح شده در هفتههای اخیر در خصوص سریال «رهایم کن» واکنش نشان داد.
تهیه کننده «رهایم کن» صحبت هایش را اینگونه آغاز کرد: من، مجید مولایی، سرپرست نویسندگان و تهیه کننده «رهایم کن» هستم. این مجموعه چهاردهمین سریالی است که من در مقام تهیه کننده به تولید سریالهای نمایشی پرداختم و این سریالها اکثرشان از تلویزیون پخش شده و مورد استقبال گسترده مخاطبین قرار گرفته است. ما نه موجودات عجیب و غریبی هستیم که از نبوغ خاصی برخورداریم یا اینکه ادعا میکنیم خطا نمیکنیم که انسان جایزالخطا و ممکن الخطاست.
او در ادامه صحبت هایش عنوان کرده است: سریال «رهایم کن» هم از این امر مستثنا نیست. وقتی نزدیک هزار دقیقه یک محصول داستانی تولید میکنیم ممکن است یک جاهایی خطا کرده باشیم که حتما این خطا را میپذیریم. مگر در سریال «بانوی عمارت» وقتی ناخواسته به یک قوم اهانت شد بنده رسماً معذرت خواهی نکردم؟ این یک امر طبیعی است.
مولایی همچنین انتقادهایی که به سریال «رهایم کن» شده است را هجمه میداند و معتقد است که برخی بدون اینکه سریال را ببینند آنرا بر اساس یک عکس یا دیالوگ قضاوت کرده اند.
تهیه کننده «رهایم کن» در صحبت هایش تصریح کرد: سریال «رهایم کن» هزینه چه چیزی را پس میدهد؟ من نمیدانم. آیا اختلاف میان صداوسیما، وزارت ارشاد و پلتفرمها در نوع مدیریت و پالایش آثار است که «رهایم کن» را مورد هجمه قرار میدهد؟ نمیدانم. آیا رقابت میان صداوسیما و پلتفرمهای خصوصی که صنعتی را رشد میدهند که مخاطب امروز به جای استفاده از ماهواره و شبکههای خارجی به محصولات بومی رجوع کند و با آنها سرگرم باشد. این رقابت باعث این انگیزه هاست؟ نمیدانم.
مجید مولایی در صحبتهای پایانی گفت: آیا بناست که به ما بگویند شماها از این گردانه خارج هستید و گروه دیگری بیایند؟ نمیدانم، اما اگر هدف سوم هست بسیار هم عالی. به قول مولانا «گر تو بهتر میزنی بستان بزن».