تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
آمریکا اعلام کرد

تلفات سنگین روسیه در جنگ؛ مسکو در ۵ ماه ۱۰۰ هزار نیرو از دست داد

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید درباره شمار قربانیان ارتش روسیه گفت: در پنج ماه گذشته شمار قربانیان (کشته‌ها و مجروحین) به دست کم ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.

کد خبر: ۱۴۸۹۷۴
۱۰:۴۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲

تلفات سنگین روسیه در جنگ/ آمریکا: مسکو در ۵ ماه ۱۰۰ هزار نیرو از دست داد

دیدارنیوز: کاخ سفید در تازه‌ترین گزارش خود از جنگ اوکراین اعلام کرد که روسیه در پنج ماه گذشته، دست کم ۱۰۰ هزار نیروی خود را از دست داده است.

به نقل از نیویورک‌تایمز، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به گزارش تازه‌ای که درباره شمار قربانیان ارتش روسیه منتشر شده، مدعی شد که در پنج ماه گذشته شمار قربانیان (کشته‌ها و مجروحین) به دست کم ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.

کربی می‌گوید که از این تعداد ۲۰ هزار سرباز در حین نبرد کشته شده و حدود نیمی از قربانیان، در عضویت ارتش خصوصی واگنر، وابسته به مسکو بوده‌اند؛ ارتشی که به طور انحصاری شهر راهبردی باخموت در شرق اوکراین را محاصره کرده و به‌رغم پیشروی تلفات سنگینی را نیز متحمل شده است.

اظهارات کربی در حالی مطرح شده که مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش اوکراین نوامبر ۲۰۲۲ گزارش داده بود که از آغاز درگیری‌ها در اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، هر کدام از طرفین، ۱۰۰ هزار نیروی خود را به نوعی (کشته یا مجروح) از دست داده‌اند.

کربی مدعی شد: حتی اگر روسیه تمام باخموت را تصرف کند، که البته «ارزش راهبردی چندانی» برای مسکو ندارد، به هیچ عنوان مسیر جنگ را به سود مسکو تغییر نخواهد داد. مواضع دفاعی اوکراین در پیرامون باخموت، همچنان قدرتمند است.

وی در ادامه نیز به گروه واگنر اشاره کرد و اعلام کرد: تقریباً نیمی از روس‌های کشته‌شده، سربازان واگنر بودند که عمده آن‌ها محکومان و زندانیان روس هستند که بدون تجربه رزم یا آموزش نظامی، به میدان نبرد باخموت کشانده شده‌اند.

اُلکساندر سیرسکی، فرمانده نیروی زمینی اوکراین دیروز (دوشنبه) با اشاره به شرایط دشوار و پیچیده نبرد در جبهه باخموت، مدعی شد که کی‌یف با ضدحملاتی که تدارک دیده، نیرو‌های روسیه را مجبور کرده تا بخشی از مواضع خود در این شهر را ترک کنند.

کی‌یف در ماه‌های اخیر همواره درباره ضدحملات بهاری خود علیه مسکو صحبت کرده و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نیز به تازگی مدعی شد که ارتش این کشور شبه‌جزیره کریمه را به قلمرو اوکراین بازمی‌گرداند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (۵ اسفند ۱۴۰۰) فرمان آغاز تجاوز نظامی گسترده و وحشیانه در اوکراین را صادر کرد که منجر به کشته شدن هزاران نفر، میلیون‌ها آواره و مهاجرت تعدادی زیادی از اوکراینی‌ها به کشورهای اطراف شده است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر