تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پرسپولیس - گل‌گهر؛ رویای سه‌گانه

پرسپولیس در صورت پیروزی در ۳ بازی باقیمانده لیگ و ۳ دیدار در جام‌حذفی در هر ۲ جام قهرمان خواهد شد و به صورت خودکار سوپرجام را هم فتح خواهد کرد.

کد خبر: ۱۴۸۸۲۷
۰۹:۱۶ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

پرسپولیس - گل‌گهر؛ رویای سه‌گانه

دیدارنیوز: پرسپولیس در دیداری از مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی به مصاف گل‌گهر سیرجان می‌رود.

با اتفاقات هفته بیست‌وهفتم، همه چیز در لیگ به نفع پرسپولیس تمام شد و سرخپوشان با قرارگرفتن در صدر جدول، شانس اول قهرمانی محسوب می‌شوند.

این تیم در کنار استقلال تنها تیم‌هایی هستند که در این فصل هم فرصت قهرمانی در لیگ و هم احتمال قهرمانی در جام حذفی را دارند. پرسپولیسی‌ها در صورت پیروزی در ۳ بازی باقیمانده لیگ و ۳ دیدار در جام‌حذفی در هر ۲ جام قهرمان خواهند شد و به صورت خودکار سوپرجام را هم فتح خواهند کرد.

در این ۶ بازی احتمالی، گل‌گهر تنها حریف قطعی در هر ۲ جام است که هر ۲ بازی در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود. این مسابقه روز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت از ساعت ۱۸:۱۵ آغاز خواهد شد. پرسپولیس ۲ هفته بعد باید در لیگ مجدداً با این تیم دیدار کند.

پرسپولیس به دنبال شکست طلسم یک‌چهارم نهایی

پرسپولیس در ۲ فصل گذشته در مرحله یک‌چهارم نهایی حذف شده است و کلاً در ۵ دوره اخیر ۲ بار موفق شده به مرحله نیمه‌نهایی صعود کند. گل‌گهر هم یک بار سابقه صعود به مرحله نیمه‌نهایی را دارد. پرسپولیس و گل‌گهر تاکنون در تمام رقابت‌ها ۸ بار با هم دیدار داشته‌اند که پرسپولیس ۴ مرتبه پیروز شده و ۴ مسابقه هم با نتیجه تساوی به پایان رسیده است.

گل‌گهر تاکنون نتواسته پرسپولیس را شکست دهد. اولین مصاف دو تیم تنها تقابل پرسپولیس و گل‌گهر در جام‌حذفی است که پس از تساوی در وقت اضافه، پرسپولیس در ضربات پنالتی موفق به حذف حریف شد. از آن بازی ۲ بازیکن در ترکیب ۲ تیم حاضر هستند. امید عالیشاه همچنان در پرسپولیس بازی می‌کند و مهران گلزاری در گل‌گهر حضور دارد.

تقابل در فرم‌های متفاوت

پرسپولیس در اوج آمادگی به‌سر می‌برد. این تیم در ۸ بازی اخیر خود در تمام رقابت‌ها به ۷ پیروزی دست یافته است. در سمت مقابل گل‌گهر پس از جدایی امیر قلعه‌نویی از فرم مطلوب خود دور شده و در ۴ بازی فقط یک برد بدست آورده است.

هر ۲ بازی پرسپولیس برای رسیدن به این مرحله به وقت اضافه کشیده شد. این تیم ابتدا ون‌پارس اصفهان را در ضربات پنالتی حذف کرد و پس از آن در وقت اضافه در یک بازی جذاب، سپاهان اصفهان را ۴ بر ۲ مغلوب کرد. گل‌گهر در این فصل در گام نخست، مس شهربابک را مغلوب کرد و پس از آن فولاد خوزستان را در یک بازی جنجالی از پیش روی برداشت.

کمال کامیابی‌نیا و گیورگی گولسیانی قطعا در این مسابقه غایب خواهند بود. مهدی ترابی ستاره پرسپولیس برای این بازی شرایط مبهمی دارد. وحید کاظمی این بازی را قضاوت خواهد کرد. پرسپولیس فصل گذشته با قضاوت این داور در این مرحله مغلوب آلومینیوم اراک شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی