تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

نرخ بلیت اتوبوس و متروی مشهد به ۱۲۰۰ تومان برگشت؛ از تهران چه خبر؟

در شرایطی که مشکلات اقتصادی در ایران و در دوران دولت سیزدهم به ریاست ابراهیم رئیسی روز به روز بیشتر و افزایش قیمت‌ها بدون توقف ادامه دارد، نرخ کرایه تاکسی، اتوبوس و مترو از ابتدای اردیبهشت در تهران بیش از ۴۰ درصد افزایش داشته، اما در مشهد ۲۰ درصد کاهش و به همان رثقم ۱۲۰۰ تومان برگشت.

کد خبر: ۱۴۸۷۶۳
۱۳:۰۲ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲

نرخ کرایه اتوبوس و متروی مشهد به ۱۲۰۰ تومان برگشت؛ از تهران چه خبر؟

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای شهر مشهد گفت: از آنجا که نرخ خدمات اتوبوس و مترو در مشهد به ۱۵۰۰تومان افزایش یافته بود لذا در راستای مهار تورم، نرخ بلیط اتوبوس و قطار شهری ۲۰ درصد کاهش و به قیمت ۱۲۰۰ تومان بازگشت.

ایمان فرهمندی اظهار داشت: هر سال درصدی افزایش در قیمت بهای قطار شهری و اتوبوس از سوری شورای شهر تصویب می‌شود و امسال نیز تصمیم گرفته شد تا این نرخ به ۱۵۰۰ تومان افزایش یابد، اما با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۲ با عنوان مهار تورم، رشد تولید، لذا شورای اسلامی شهر تصمیم گرفت جهت تحقق این شعار نرخ بلیط اتوبوس و قطار شهری را ۲۰ درصد کاهش دهد و به ۱۲۰۰ تومان می‌رسد.

وی افزود: برابر مصوبات ابلاغی از چهاردهم فروردین ماه سال جاری بهای خدمات مترو و اتوبوس از ۱۰۰۰ تومان به ۱۵۰۰ تومان تغییر یافته بود که از صبح امروز این مبلغ به ۱۲۰۰ تومان کاهش یافت.

فرهمندی تصریح کرد: بهای تمام‎ شده خدمات اتوبوسرانی به ازای هر سفر درون‎ شهری حدود ۱۲۰۰۰ تومان برآورد شده که از این میزان، تنها ۱۲۰۰ تومان معادل ۱۰ درصدبه عنوان کرایه تعیین و الباقی توسط شهرداری تأمین می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای شهر مشهد گفت: این مصوبه روز ۴ شنبه از سوی فرمانداری مشهد تایید شد و به شورای شهر ابلاغ شد و از صبح امروز اعمال نرخ‌های جدید در مترو و اتوبوس اجرایی شده است.

فرهمندی خاطرنشان کرد: طبق مصوبات شورای شهر نرخ استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی و اسکوتر‌ها نیز همان قیمت سال گذشته خواهد بود و نرخ استفاده از روزبازار‌ها و شب‌بازار‌ها و بهای خدمات عمومی آرامستان‌ها نیز مشمول ۲۰ درصد کاهش شده است.

به گزارش دیدارنیوز، جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران پیش از این ضمن اشاره به اینکه هر نوع هزینه کرد شهرداری در تهران از جیب مردم است، درباره احتمال کاهش کرایه‌های حمل و نقل عمومی تهران مانند مشهد گفته بود: اگر به این ضرورت برسیم حتما این اتفاق رخ می‌دهد.

مطلب مرتبط:

هزینه‌ها از جیب مردم است؛ کاهش کرایه‌های حمل و نقل عمومی تهران مانند مشهد؟

افزایش عجیب کرایه تاکسی در زمان پیک و باران!

مفهوم اقتصاد برای مردم عادی؛ از فروپاشی تا بازی مسوولان با کلمات

رشد ۴۵ درصدی کرایه تاکسی در ۱۴۰۲

افزایش نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی از اردیبهشت/ اعضای شورا نباید در انتصابات دخالت کنند

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان