تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
در واکنش به محدودیت‌های طالبان علیه زنان مطرح شد

کرزی: بسته‌ماندن مدارس دخترانه مانع بزرگ پیشرفت است

«حامد کرزی» رئیس جمهور سابق افغانستان در واکنش به محدودیت‌های طالبان علیه دختران و زنان این کشور، ممنوعیت آموزش زنان و دختران را مانع بزرگ پیشرفت و خودکفایی این کشور دانست.

کد خبر: ۱۴۸۴۴۶
۱۶:۳۹ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲

کرزی: بسته‌ماندن مدارس دخترانه مانع بزرگ پیشرفت است

دیدارنیوز: رئیس جمهور سابق افغانستان در پیامی خواستار بازگشایی مدارس دخترانه و آغاز گفتگو‌های ملی برای تضمین صلح و ثبات در این کشور شد.

«حامد کرزی» رئیس جمهور سابق افغانستان با انتشار پیامی بار دیگر بر لزوم بازگشایی مدارس دخترانه و بازگشت دانشجویان زن به دانشگاه‌ها تأکید کرد و ممنوعیت آموزش زنان و دختران را مانع بزرگ پیشرفت و خودکفایی این کشور دانست.

کرزی در رشته توئیتی نوشت: به یقین اگر خواهران و دختران ما به زیور علم و دانش آراسته شوند، نه تنها از احتیاج به بیگانگان نجات خواهیم یافت، بلکه نسل‌های آینده ما متکی به خود بوده و زندگی مرفه، با عزت و آرام خواهند داشت.

وی افزود: یکبار دیگر از حکومت سرپرست اسلامی می‌خواهم تا برای یک افغانستان مترقی، مستقل و خودکفا هر چه زودتر در‌های مکاتب و دانشگاه‌ها را به روی دختران بگشاید و زمینهٔ برگشت زنان به کار را فراهم سازد تا خواهران و دختران ما به حقوق مسلّم خود دست یابند و کشور ما از احتیاج و عقب‌ماندگی نجات یابد.

رئیس جمهور سابق افغانستان در ادامه نیز از هیئت حاکمه خواست تا به منظور تأمین صلح و ثبات پایدار در افغانستان به طور فوری روند گفتمان ملی را آغاز کند.

«عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه ملی سابق افغانستان نیز در پیامی اظهارداشت برای حل چالش‌ها و مشکلات موجود در افغانستان باید به خواست‌های اساسی اکثریت مردم افغانستان مانند تأمین عدالت اجتماعی، رعایت حقوق اساسی شهروندان، مشارکت همگانی و حق تحصیل و کار برای دختران و زنان رسیدگی شود تا افغانستان بتواند به‌سوی ثبات اجتماعی و اقتصادی پایدار، قدم بردارد.

وی همچنین با اشاره به بحران انسانی جاری در افغانستان از جامعه بین‌الملل و نهاد‌های امدادرسان خواست تا به کمک و حمایت خویش از مردم افغانستان ادامه دهند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی