تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

سفرهای نوروزی چند درصد رشد داشت؟

عزت الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی با اشاره به رشد ۱۵ درصدی در سفر‌های نوروزی، اعلام کرد: مازندران، گیلان و خراسان رضوی به ترتیب سه استان نخست از نظر مسافرپذیری هستند، پس از آن‌ها هرمزگان، خوزستان و به ترتیب سایر استان در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

کد خبر: ۱۴۸۲۹۴
۱۲:۰۵ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۲

سفرهای نوروزی چند درصد رشد داشت؟

دیدارنیوز: رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: امسال شاهد یک رشد بسیار بالایی در بازدید‌های تهران بودیم که از ۳۹۰ هزار نفر در سال گذشته به ۲ میلیون نفر افزایش پیدا کرد.

عزت الله ضرغامی در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره سفر‌های نوروزی گفت: امسال ما شاهد رشد ۱۵ درصدی سفر‌های مردم در تعطیلات نوروز بودیم، البته آمار ما از ۲۵ اسفند شروع می‌شود تا نیمه فروردین؛ منتها امسال به دلایل مختلفی سفر ادامه دارد و آخرین موج سفر هم از امروز شروع می‌شود تا روز یکشنبه آینده، همه این‌ها را باید جزو سفر‌ها حساب کرد.

وی افزود: سال گذشته یعنی ۱۴۰۱ ما ۵۰ میلیون مجموع اقامت شب ما بود که امسال به ۵۷/۱ رسید. مجموعه اقامت‌های ما هم در اقامت‌های رسمی ماست هم در مجموع‌های غیررسمی و اضطراری است. ما در دولت جدید ظرفیت‌های زیادی را اضافه کردیم دستگاه‌های مختلف امکانات اقامتی خود را در اختیار دادند؛ بنابراین شاهد یک رشد بخصوص برای طبقات پایین دست و شاهد یک رشد جدی در این حوزه هستیم. البته حوزه‌های سطح بالای ما در روز‌های اول تکمیل ظرفیت می‌شوند، اما بعدا شرایط برای اقامت افرادی که در شرایط اقتصادی پایین‌تر هستند نیز استفاده می‌کنند.

وزیر میراث فرهنگی در ادامه ابراز داشت: رتبه بندی استان‌ها به این صورت است، مازندران، گیلان و خراسان رضوی به ترتیب سه استان نخست از نظر مسافرپذیری هستند، پس از آن‌ها هرمزگان، خوزستان و به ترتیب سایر استان در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌ها در ستاد سفر‌های نوروزی تصریح کرد: آنچه که اهمیت دارد این است که ستاد سفر یک مصداق بسیار مهمی از وحدت مجموعه‌های اجرایی دولت است، بخصوص برای کسانی که سعی می‌کنند با بعضی از اخبار حاشیه اختلافاتی را در دیدگاه‌ها یا نحوه اجرای دستگاه‌ها نشان دهندف ستاد سفر‌های نوروزی ۲۷ دستگاه از مهمترین دستگاه‌ها در کنار هم فعالیت می‌کنند و خدمات فراوانی را به مردم می‌دهند.

ضرغامی با ارائه آمار بازدید‌های انجام شده در نوروز امسال گفت: نکته دیگر درخصوص بازدید‌های مردم در ایام نوروز به این صورت است، از مجموع ۲۶۸ موزه، ۱۵۳ پایگاه میراث ملی وجهانی، ۳۵ بنای تاریخی در ۲۵۵ مرکزی که در اختیار وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است رقم ۶ میلیون را ما ثبت کردیم که یک رکورد در بازدید‌های مراکز فرهنگی در کشور محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: از ۲۵ اسفند تا ۳ فروردین رشد ما ۳۰ درصد است، از ۴ فروردین تا ۱۲ فروردین به خاطر ماه رمضان رشد ما ۴/۵ درصد است، در مجموع ما شاهد رشد بیش از ۱۰ درصدی بازدید از مجموعه موزه‌ها، کاخ موزه‌ها و پایگاه‌هایی هستیم که در اختیار وزارت میراث بوده است.

وزیر صنایع دستی و گردشگری با ارائه آمار بازدید‌ها از اماکن تاریخی و فرهنگی، اظهار داشت: برای اطلاع علاقمندان عرض می‌کنم مقام اول در بازدید مجموعه فرهنگی تاریخی حافظیه در شیراز است با ۴۵۰ هزار بازدیدکننده، مقام رتبه تا دهم تخت جمشید، مجموعه فرهنگی تاریخی سعدیه، میراث جهانی باغ فین، مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد، ارگ کریم‌خانی، پاسارگاد، چلستون، عالی قاپو، فلک الافلاک و کاخ گلستان در رتبه‌های بعدی بازدید بودند.

وی خاطرنشان کرد: امسال شاهد یک رشد بسیار بالایی در بازدید‌های تهران بودیم که از ۳۹۰ هزار نفر در سال گذشته به ۲ میلیون نفر افزایش پیدا کرد.

ضرغامی در ادامه بیان داشت: در کنار مجموعه‌هایی که در اختیار وزارت ارشاد است، دستگاه‌های دیگر هم موزه‌های مختلف دارند، بافت‌های شهر‌های مختلف جزو بازدید‌های مهم مردم است که اگر آن‌ها را هم حساب کنیم عدد نهایی خیلی بالاتر از ۶ میلیونی است که به عنوان مراکز رسمی محسوب شده است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان