تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

«تماشاگر بهار» روز طبیعت در تلویزیون

فیلم مستند «تماشاگر بهار» تولید جدید شبکه مستند پرتره‌ای از رضا رویگری بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون است که یکشنبه ۱۳ فروردین (روز طبیعت) ساعت ۱۵ روی آنتن می‌رود.

کد خبر: ۱۴۷۴۴۷
۱۸:۵۴ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۲

«تماشاگر بهار» روز طبیعت در تلویزیون

دیدارنیوز: مستند «تماشاگر بهار» ساخته ابوالفضل توکلی روایتی از یک عمر فعالیت هنری رضا رویگری یکشنبه ۱۳ فروردین ساعت ۱۵ از تلویزیون پخش می‌شود.

به نقل از سایت شبکه مستند، فیلم مستند «تماشاگر بهار» تولید جدید شبکه مستند به کارگردانی ابوالفضل توکلی و تهیه کنندگی ابوالفضل محمد باقر پرتره‌ای از رضا رویگری بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون است.

توکلی کارگردان «تماشاگر بهار» در این باره گفت: در این مستند ۵۰ دقیقه‌ای، هر سه بعد هنری رضا رویگری را مورد بررسی قرار داده و فعالیت‌های هنری او را از زبان خودش به تصویر کشیده‌ایم. خیلی از مردم ایشان را با هنر بازیگری و خوانندگی‌اش می‌شناسند، اما باید بگویم که علاوه بر اینها، ایشان نقاش بسیار ماهری هم هست و آثار بسیار زیبایی خلق کرده‌اند که نمونه‌ای از آن‌ها را در مستند می‌بینید.

او با اشاره به فرم روایی این مستند گفت: در این مستند، از محل بزرگ شدن ایشان در محله تجریش فیلمبرداری کردیم؛ حتی یکی از هم‌بازی‌های ایشان که حالا در محله تجریش سوپر مارکت کوچکی دارند را پیدا کنیم و در مقابل دوربین ما از خاطرات دوران کودکی با رضا رویگری سخن گفت. علاوه براین، وارد منزل ایشان شدیم و یک عمر فعالیت هنری ایشان را از زبان خودش و با استفاده از تصاویر آرشیوی به مخاطب نشان می‌دهیم. در بخش دیگری از فیلم هم تصاویری از سینمای روباز «بهار» در میدان تجریش قرار داده‌ایم.

وی اضافه کرد: این مستند تجربه متفاوت با کار‌های قبلی‌ام بود؛ خاطرم هست آقای رویگری به دلیل سکته مغزی و کسالتی که داشت، در خانه بستری بود و حال و روز مساعدی نداشت؛ همین اتفاق باعث شد تا شرایط اجازه فیلمبرداری طولانی را نداشته باشیم. علاوه براین، به دلیل همین مشکل نمی‌توانستیم در لوکیشن‌های مختلف با ایشان همراه بشویم.

کارگردان «تماشاگر بهار» با اشاره به روند تولید این مستند گفت: فیلمبرداری تماشاگر بهار از آذرماه ۱۴۰۰ آغاز شد و تولید آن تا اردیبهشت ۱۴۰۱ ادامه داشت. این مستند پیش از این طی مراسمی در سازمان صدا و سیما و در حضور آقای رویگری رونمایی شد و حالا در نخستین پخش تلویزیونی‌اش از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.

از دیگر عوامل این مستند می‌توان به مجری طرح: جابر ماجدی، فیلمبردار: ابوالفضل علایی و محمد ورزنده، مدیر تولید: امیرحسین بوجاری و تدوین: محمد اخوان اشاره کرد.

مستند پرتره رضا رویگری فردا یکشنبه ۱۳ فروردین ماه ساعت ۱۵ از شبکه مستند سیما پخش می‌شود و بازپخش آن ساعت ۲۴ خواهد بود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر