تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

کرباسچی: شورای عالی سیاست‎گذاری اصلاح‌طلبان به جایی نمی‎رسد

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی معتقد است شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان به جایی نمی‎رسد.

کد خبر: ۱۴۷۳۵
۱۱:۲۰ - ۲۷ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - با وجود همه انتقاداتی که به عملکرد محمدرضا عارف، رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی وجود دارد، او مجدداً برای سومین سال پیاپی به‌عنوان رئیس شورای عالی اصلاح‌طلبان انتخاب شد. غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی درباره انتقادات به عملکرد عارف در این شورا می‎گوید: من ترجیح می‎دهم نسبت به اشخاص اظهار نظری نکنم. اما معلوم نیست اگر نقد هم شود، عملکرد او خوب شود. به نظرم خیلی فایده‌ای ندارد.

کرباسچی همچنین می‎گوید: مجموعه شورای عالی اصلاح‌طلبان به جایی نمی‌رسد. از این شورا باید برای هماهنگی‎های انتخاباتی استفاده شود، چیز دیگری از آن بیرون نمی‎آید.

پیش از این نیز علی تاجرنیا، فعال سیاسی اصلاح‌طلب بیان کرده بود که عارف به رغم توانمندی و سوابق جدی، چندان تجربه تشکیلاتی و سیاسی ندارد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب همچنین گفته بود باید فرآیندهایی را شکل بدهیم که احزاب و روحیه تحزب‎گرایی تقویت شوند. از این رو، من با بخشی از انتقادات آن‎ها درباره اینکه باید در شورای عالی سیاستگذاری شخصیت‎های حقوقی حضور داشته باشند، موافق هستم.

به اعتقاد او اگر در شورای عالی، شخصیت‎های حقیقی قابل و تأثیرگذار هستند به جز آقای خاتمی، آن‎ها نیز باید وارد یک حزب شوند. نمی‎شود که حزب سیاسی وجود داشته باشد و آقای دیگری نیز که به آن حزب نزدیک است، به صورت حقیقی وارد شورای عالی شود. نمی‎شود که ما بخواهیم کار سیاسی کنیم و رهبری یک شورای عالی سیاست‎گذاری را برعهده بگیریم اما بگوییم حزب خوب نیست و بنیاد تشکیل بدهیم. این موضوع، با روحیه کار سیاسی و تشکیلاتی در تعارض است.

دراین باره سعید رضوی فقیه دیگر فعال سیاسی اصلاح‌طلب نیز مطرح کرده بود: آقای خاتمی برای ما عزیز هستند ولی اینکه بخواهند یک شورای مشورتی داشته باشند که در امور راهبردی به اصلاح‌طلبان پیشنهاد و مشورت بدهد، بیش از آن‎که به جمهوری اسلامی شبیه باشد به نظام‎های عقب‎مانده‎ای چون کویت و عربستان شبیه است. این صحبت من به این معنا نیست که ما به اقای خاتمی ارادت نداریم، بلکه به این معناست که این شیوه تصمیم گیری درباره مسائل کلان ملی صحیح نیست و نتایح مطلوبی در پی نخواهد داشت.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی