تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

دیدار امیرعبداللهیان با لاوروف در مسکو؛ از برجام تا منطقه

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان که به مسکو سفر کرده، صبح امروز چهارشنبه با سرگئی لاوروف، همتای روس خود دیدار کرد و قرار است درباره موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای، بین‌المللی و برجام بحث و تبادل نظر صورت بگیرد.

کد خبر: ۱۴۷۲۶۳
۱۲:۲۵ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۲

امیرعبداللهیان با لاوروف در مسکو دیدار کرد

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه کشورمان که به مسکو سفر کرده است، صبح امروز چهارشنبه با همتای روسی خود دیدار و گفتگو کرد.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان که به منظور دیدار و گفتگو با مقامات روسیه به مسکو سفر کرده است، صبح امروز با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه این کشور دیدار کرد.

موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای، بین‌المللی و برجام از جمله محور‌های گفتگو‌های این دیدار بوده است.

شب گذشته امیرعبداللهیان در بدو ورود به مسکو در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی براینکه طبق اعلام سخنگوی وزارت خارجه روسیه برجام یکی از موضوعات گفتگو‌ها در دیدار با لاوروف خواهد بود، آیا برجام دستور کار گفت‌وگوهاست، گفت: دریچه مذاکرات در مورد برجام همچنان باز است و یکی از موارد گفتگو‌ها با آقای لاوروف، برجام و بازگشت طرف‌ها به تعهدات‌شان خواهد بود.

امیرعبداللهیان در پاسخ به سوال دیگری در مورد ابراز نگرانی آمریکا از همکاری دفاعی روسیه و ایران با استناد به ادعای وال استریت ژورنال مبنی بر دریافت تجهیزات نظارتی و سایبری از روسیه در ازای ارسال پهپاد به این کشور گفت: طبعا همکاری‌های دفاعی یکی از موضوعات در دستور کار مشترک تهران و مسکو است و همکاری‌های ما علیه هیچ طرفی نخواهد بود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر