تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
توسط انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی

دومین نمایشگاه تخصصی اسباب بازی برگزار می‌شود

دومین نمایشگاه تخصصی اسباب بازی توسط انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی ایران از ۳۱ خرداد تا ۳ تیر در نمایشگاه شهر آفتاب برگزار می‌شود.

کد خبر: ۱۴۷۱۵۱
۱۲:۳۰ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۲

دومین نمایشگاه تخصصی اسباب بازی برگزار می‌شود

دیدارنیوز: دومین نمایشگاه تخصصی اسباب بازی توسط انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی ایران در نمایشگاه شهر آفتاب برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این نمایشگاه معرفی تولیدکنندگان، فعالان، کالا‌ها و خدمات حوزه اسباب بازی در کشور و تقویت صنعت اسباب بازی و تعامل میان تولیدکنندگان و صاحبان صنعت است.

همچنین دومین نمایشگاه تخصصی اسباب بازی از ۳۱ خرداد تا ۳ تیر از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ در نمایشگاه شهر آفتاب برگزار می‌شود.

ثبت نام برای در دومین نمایشگاه تخصصی اسباب بازی از ۲۳ اسفندماه آغاز شده بود و تا ۳۰ اردیبهشت ادامه داد. علاقمندان برای ثبت نام در نمایشگاه می‌توانند به سایت انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی ایران مراجعه کنند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی