تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان؛ کاهش دما، تندباد و گرد و غبار

رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا سیستان و بلوچستان از صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی جوی برای استان خبر داد.

کد خبر: ۱۴۶۹۱۱
۱۳:۱۷ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲

هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان؛ کاهش دما، تندباد و گرد و غبار

دیدارنیوز: علی ملاشاهی در گفتگو با تسنیم، از صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی جوی برای استان خبر داد و اظهار داشت: رگبار و رعدوبرق، تندباد شدید لحظه‌ای، گرودخاک و کاهش دمای ۷ تا ۹ درجه در شمال استان پیش‌بینی شده است.

رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اداره‌کل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: از بعد ظهر سه‌شنبه تا آخر وقت چهارشنبه رخداد رگبار و رعدوبرق، تندباد شدید لحظه‌ای و احتمال بارش تگرگ و برخورد صاعقه در شهرستان‌های ایرانشهر، بمپور، لاشار، نیک شهر، فنوج، دلگان، مهرستان، سیب و سوران، سراوان، قصرقند، کنارک، گلشن، سرباز، زرآباد، راسک، چابهار، دشتیاری و ارتفاعات تفتان و خاش پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: اثر مخاطره این پدیده‌ها احتمال جاری شدن روان آب و آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، لغزندگی جاده‌ها و خیزش گردوخاک و کاهش دید و برخورد صاعقه، و خسارت به محصولات کشاورزی و رگبار پراکنده در سایر نقاط استان خواهد بود.

ملاشاهی ادامه داد: همچنین از عصر سه‌شنبه تا عصر چهارشنبه برای زاهدان و سایر نقاط مناطق مرکزی وزش باد شدید تا خیلی شدید از سمت جنوب غرب، برخی نقاط طوفان گردوخاک و در شمال استان افزایش غبار همراه با وزش باد شدید جنوبی رخ خواهد داد.

رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اداره‌کل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: عصر پنجشنبه تا عصر جمعه در شمال استان وزش باد شدید از سمت شمال همراه با گردوخاک پیش بینی می‌شود که در شهرستان‌های زاهدان، خاش، تفتان، میرجاوه، شمال ایرانشهر، دلگان، زابل، زهک، هیرمند، هامون، نیمروز، زرآباد، کنارک، چابهار و دشتیاری رخ خواهد داد.

وی افزود: اثر مخاطره این پدیده خیزش گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا، اختلال در حمل و نقل زمینی و ریلی و هوایی بوده و خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و داربست‌ها و ساز‌های موقت دور از انتظار نیست و برای شمال استان نفوذ غبار و کاهش ۷ تا ۹ درجه‌ای دما رخ خواهد داد.

ملاشاهی گفت: توصیه ما احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی و خودداری از اسکان و تردد در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی در زمان بارندگی خودداری است.

وی ادامه داد: همچنین عدم تردد غیرضروری در زمان غبارآلود شدن هوا و خودداری از تردد در محور‌های مواصلاتی به سمت استان کرمان، هرمزگان و خراسان جنوبی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم برای مدیریت سیر قطار زاهدان- تهران توصیه می‌شود.

ارسال نظرات