تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
رئيس جمهور کره جنوبی خبر داد

بازگشت ژاپن به «فهرست سفید» تجارت با سئول

یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی دستور داده رویه‌هایی در دولتش اجرایی شود که ژاپن به فهرست موسوم به سفید که در آنجا وضعیت تجاری میان دو طرف به سطح بالاتری ارتقا می‌یابد، اضافه شود. یون در حالی این تصمیم خود را اعلام کرد که هفته گذشته با فومیو کیشیدا، نخست‌وزیر ژاپن دیدار و گفتگو کرده بود.

کد خبر: ۱۴۶۹۰۵
۱۱:۴۳ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲

رئيس جمهوری کره جنوبی از بازگشت ژاپن به «فهرست سفید» تجارت با سئول خبر داد

دیدارنیوز: یول در جلسه کابینه گفت: «ژاپن و کره جنوبی باید تلاش کنند تا موانعی را که مانع از توسعه روابط دوجانبه می‌شود، برطرف کنند.»

رئیس جمهوری کره جنوبی که اظهاراتش بصورت زنده در تلویزیون این کشور پخش می‌شد، در ادامه افزود: «من امروز به وزیر تجارت دستور می‌دهم تا مراحل قانونی بازگشت ژاپن به فهرست سفید را آغاز کند. من مطمئن هستم که اگر ما این موانع را برداریم، توکیو هم به آن پاسخ متقابل خواهد داد.»

دو کشور چندین دهه است بر سر جبران غرامت به کارگران اجباری کره‌ای در مدت زمانی که ژاپنی‌ها این کشور همسایه را بین سال‌های ۱۹۱۰ تا ۱۹۴۵ میلادی اشغال کرده بودند، اختلاف دارند. در سال ۲۰۱۸ دادگاهی در کره جنوبی حکمی در این خصوص صادر و ژاپن را مسئول پرداخت این غرامت دانست. همین مسئله باعث شد تا هر دو کشور در سال ۲۰۱۹ یکدیگر را از «فهرست سفید» تجارت حذف کنند.

توکیو از حکم دادگاه کره جنوبی انتقاد کرده و گفته بود که بر اساس معاهده‌ای که در سال ۱۹۶۵ میان طرفین امضا شد، روابط سئول و توکیو به حالت عادی برگشته است. ضمن اینکه با تلاش‌های تحت رهبری آمریکا برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای با هدف مقابله با تهدیدات هسته‌ای و موشکی کره شمالی، دیگر جایی برای طرح چنین مسائلی نیست.

یون که سیاستمداری محافظه‌کار محسوب می‌شود، از ابتدای به قدرت رسیدن در سئول در ماه مه سال گذشته قول داده بود که روابط دوجانبه را اصلاح کند و در همین راستا هم هفته گذشته برای نخستین بار در ۱۲ سال گذشته، به نخستین رهبر کره جنوبی تبدیل شد که به توکیو سفر کرده است.

هرچند پیشنهاد یون با استقبال توکیو رو به رو شد، اما در عین حال برخی از نمایندگان پارلمان و مخالفان دولت او، یون را به تسلیم شدن در مقابل ژاپن متهم کرده‌اند.

یون در پاسخ به این انتقادات می‌گوید که دامن زدن به «ناسیونالیسم خصمانه و احساسات ضدژاپنی» به منافع ملی آسیب می‌زند و دنبال کردن چنین رفتاری از سوی رئیس جمهوری کره جنوبی، کاری غیرمسئولانه است.

او همچنین با اشاره به صحبت‌هایی که با نخست‌وزیر ژاپن در توکیو داشته، گفت: «زمان آن رسیده که کره جنوبی و ژاپن از گذشته فراتر بروند. این یک رابطه صفر و صدی نیست که یک طرف سود ببرد و دیگری ضرر کند. روابط سئول و توکیو می‌تواند و باید بر مبنای معادله برد- برد باشد.»

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها