تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

نوروز ۱۴۰۲ در کاخ سفید؛ تمجید جو بایدن از «زنان ایران»

در مراسم نوروز ۱۴۰۲ که با حضور جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و همسرش جیل بایدن در کاخ سفید برگزار شد، جو بایدن در یک سخنرانی کوتاه از «زنان ایران که برای حقوق خود و آزادی می‌جنگند» تمجید کرد.

کد خبر: ۱۴۶۸۹۳
۰۸:۵۲ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲

نوروز ۱۴۰۲ در کاخ سفید/ بایدن:

دیدارنیوز: مراسم نوروز ۱۴۰۲ با حضور جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و جیل بایدن همسرش در کاخ سفید برگزار شد.

در این مراسم آهنگ «برای» شروین حاجی پور پخش شد. ترانه «برای» در آغاز اعتراضات ایران در تاریخ هفت مهر در اینستاگرام این هنرمند منتشر شد. این تک آهنگ که بعد‌ها جهانی شد، به نمادی برای این اعتراضات تبدیل و خواننده ترانه برای مدتی زندانی شد.

پیش از ورود رئیس جمهوری آمریکا و همسرش به اتاقی که مهمانان به مناسبت نوروز در آن منتظرشان بودند این ترانه پخش شد. بانوی اول آمریکا پیش از این در تاریخ شش فوریه به این قطعه جایزه ویژه گرمی را اهدا کرده بود.

جیل بایدن در این مراسم گفت: «می‌خواهم به دختران و زنان جوان ایران بگویم که آهنگ شما در قلب ما طنین انداز است.»

بانوی اول آمریکا با اشاره به وقایع ایران در سال ۱۴۰۱ گفت که «سال نو باید به حمایت از دختران و زنان ایرانی برگزار شود. شما تنها نیستید و ما در کنار شما هستیم.»

نوروز ۱۴۰۲ در کاخ سفید/ بایدن:

مراسم نوروز در کاخ سفید

جو بایدن در یک سخنرانی کوتاه از «زنان ایران که برای حقوق خود و آزادی می‌جنگند» تمجید کرد.

وی در کنار سفره هفت سین با اشاره به جشن باستانی نوروز گفت که نوروز از دیرباز از باغ‌های شیراز تا کوه‌های کابل و اربیل و باکو تجلیل شده است.

بایدن تاکید کرد که برای نخستین بار است که مراسم نوروز به این بزرگی در کاخ سفید برگزار می‌شود.

وی با اشاره به این موضوع که نوروز امسال در زمان سختی برای بسیاری از خانواده‌های ایرانی فرا می‌رسد درحالی که آن‌ها بیش از هر زمان دیگری به امید نیاز دارند.

رئیس جمهور آمریکا به «شرایط سخت» زنان ایرانی اشاره کرد و گفت که آن‌ها برای تحقق حقوق بشر و آزادی‌های اساسی خود مبارزه می‌کنند.

یاسمین مقبلی، فضانورد ایرانی-آمریکایی ناسا در کنار جو بایدن و جیل بایدن در کاخ سفید حضور داشت.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها