تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.

هواشناسی ایران؛ هشدار بارش‌های سیل‌آسا

سازمان هواشناسی با اشاره به ورود سامانه بارشی به کشور طی امروز برای ۳۱ استان هشدار سطح زرد آب‌گرفتگی، طغیان رودخانه‌ها و خسارت به محصولات کشاورزی صادر کرد.

کد خبر: ۱۴۶۷۹۶
۰۸:۰۷ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ هشدار بارش‌های سیل‌آسا

دیدارنیوز: بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آیند‌ه‌نگری سازمان هواشناسی امروز با ورود سامانه بارشی از غرب و شمال غرب کشور در استان‌های واقع در نوار غربی بارش‌ها آغاز شد که در استان‌های ایلام، کرمانشاه و کردستان بارش‌ها شدت بیشتری خواهد داشت. دوشنبه دامنه‌های فعالیت سامانه بارشی در جنوب غرب، غرب، شمال غرب و به‌تدریج دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز، تهران و شرق سمنان بوده که در این مناطق احتمال رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد تگرگ و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف خواهد بود.

در این روز با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر در استان‌های گیلان و مازندران بارش باران روی می‌دهد. روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه گستره فعالیت سامانه بارشی کل کشور را فرا می‌گیرد.

روز سه‌شنبه اول فروردین ۱۴۰۲ در شمال شرق خوزستان، لرستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، جنوب آذربایجان غربی، شمال قزوین، البرز، تهران، مازندران و شرق گیلان بارندگی‌ها شدید خواهد بود. روز چهارشنبه در شمال سمنان، خراسان شمالی، شرق خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی و جنوب کرمان رگبار، رعدوبرق، تگرگ و وزش باد شدید موقتی روی می‌دهد.

سامانه بارشی روز پنجشنبه سوم فروردین در شرق کشور فعال بوده که در استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی بارش‌ها شدید است. همچنین در این روز با عبور امواج تراز میانی جو از شمال غرب کشور در استان‌های واقع در این مناطق افزایش ابر، رگبار باران و وزش باد شدید موقتی و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه در نیمه غربی و چهارشنبه و پنجشنبه در نیمه شرقی کشور وزش باد همراه با کاهش نسبی دما ۵ تا ۷ درجه‌ای پیش بینی می‌شود. آسمان تهران امروز نیمه ابری تا ابری همراه با وزش باد گاهی همراه با وزش باد شدید به‌تدریج افزایش ابر پیش بینی شده است.

توصیف سامانه اول: نفوذ و فعالیت سامانه‌های بارشی (در نیمه غربی از سه شنبه و در نیمه شرقی از چهارشنبه کاهش محسوس دما)

زمان پایان: پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۰۳

نوع مخاطره: بارش باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد تگرگ، ارتفاعات و نواحی با اقلیم سرد بارش برف.

منطقه اثر:

یکشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۸: اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، غرب قزوین، همدان، لرستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان.

دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۹: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، مرکزی، قم، چهارمحال و بختیاری، البرز، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خوزستان، ارتفاعات سمنان و شمال تهران.

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۱/۰۱: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، مرکزی، قم، چهارمحال و بختیاری، البرز، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خوزستان، ارتفاعات سمنان و شمال تهران.

چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۰۲: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، لرستان، اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، تهران، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان، یزد.

پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۰۳: خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان و سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی سمنان.

اثر مخاطره: کاهش دید، احتمال اختلال در ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، صاعقه، احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، احتمال طغیان رودخانه‌ها، در نواحی کوهستانی به‌ویژه گردنه‌ها کولاک برف و احتمال آسیب به صنعت کشاورزی، به‌ویژه در مورد کاهش دما.

توصیه: اجتناب مطلق از اتراق در بستر و اطراف مسیل‌ها و احتیاط در گذر از حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در سفر‌های برون‌شهری، در صورت سفر با خودرو، به همراه داشتن تجهیزات لازم، از جمله لباس زمستانی و سوخت کافی، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، در نواحی سردسیر آمادگی برای برف روبی توسط دستگاه‌های مربوطه و محدودیت در فعالیت‌های کشاورزی

توصیف سامانه دوم: افزایش گرادیان فشاری

زمان شروع: یکشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۸

زمان پایان: پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۰۳

نوع مخاطره: وزش باد شدید، رخداد تندباد‌های لحظه‌ای و در نواحی مستعد همراه با خیزش گردوخاک

منطقه اثر:
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۸: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، کرمان، سیستان و بلوچستان، شرق استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و هرمزگان.

دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۹: کرمانشاه، کردستان، ایلام، لرستان، همدان، قزوین، زنجان، مرکزی، شمال اصفهان، جنوب سمنان، یزد، فارس، کرمان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان.

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۱/۰۱: خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، بوشهر، فارس، یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان، مازندران، سمنان، قم، البرز، قزوین، تهران.

چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۰۲: مازندران، گلستان، البرز، قزوین، تهران، قم، مرکزی، سمنان، اصفهان، بوشهر، فارس، یزد، هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی.

پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۰۳: قزوین، البرز، تهران، قم، مرکزی، اصفهان، سمنان، یزد، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و جنوب استان‌های فارس و بوشهر.

اثر مخاطره: در صورت خیزش گردوخاک، کاهش کیفیت هوا، کاهش شعاع دید و اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت و سقوط اشیا از ارتفاعات و آسیب به صنعت کشاورزی.

توصیه: در نواحی مستعد گردوخاک، اجتناب از حضور در فضای باز و سفر‌های غیر ضروری، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، تعطیل کردن فعالیت‌های عمرانی و عدم عبور و مرور و پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان کهنسال.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی