تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
نماد‌های ملی را به همه جهانیان نشان می‌دهیم

وزیر بهداشت: بیمارستان حضرت مهدی «برج میلاد حوزه سلامت» است

بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت پس از حضور در مراسم افتتاح بیمارستان حضرت مهدی (عج) گفت: با این بیمارستان و بیمارستان‌هایی که در آینده افتتاح می‌کنیم، نماد‌های ملی را در حوزه سلامت به همه جهانیان نشان می‌دهیم. این بیمارستان نمادی از قدرت جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت است و به نوعی می‌توان گفت که این بیمارستان «برج میلاد حوزه سلامت» است

کد خبر: ۱۴۶۳۵۷
۱۷:۱۳ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۱

هشدار ناپایداری هوا در تهران؛ از مه رقیق تا رگبار، رعد و برق

دیدارنیوز: وزیر بهداشت با بیان اینکه کلان‌بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) با حدود ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی، ۴۲ تخت اتاق عمل و سایر امکانات افتتاح شد، گفت: با این بیمارستان و بیمارستان‌هایی که در آینده افتتاح می‌کنیم، نماد‌های ملی را در حوزه سلامت به همه جهانیان نشان می‌دهیم.

بهرام عین‌اللهی درباره افتتاح بیمارستان حضرت مهدی (عج) گفت: افتخار داریم که یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌ها را نه فقط در کشور بلکه در منطقه که نامش را کلان‌بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) گذاشته‌ایم، افتتاح کنیم که با حضور رییس جمهوری این کار انجام شد. این بیمارستان یکی از بیمارستان‌های بسیار بزرگ در منطقه و در کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: این بیمارستان حدود ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی و ۴۲ تخت اتاق عمل دارد و به اندازه یک بیمارستان ۱۱۰ تخت‌خوابی، تخت اورژانس دارد و تمام اعمال جراحی پیشرفته اعم از اعمال جراحی مغز، پیوند کبد و کلیه در آن قابل انجام است همچنین ۳۸۰ عضو هیات علمی دارد و یک بیمارستان آموزشی، درمانی و پژوهشی است.

عین‌اللهی با بیان اینکه این بیمارستان کاملا دولتی و با همه بیمه‌ها طرف قرارداد است، گفت: در این بیمارستان به مردم خدمت‌رسانی مناسب می‌شود. این بیمارستان ۱۰۸ هزار متر مربع است و کاملا به روز و چند اتاق عمل هیبرید است، به طوری که تمام امکانات تشخیصی و آزمایشی در داخل اتاق عمل وجود دارد و در همانجا بیمار اگر لازم باشد، سی‌تی‌اسکن و ام‌آرآی می‌شود و جراحی هم در صورت نیاز انجام می‌شود.

وی گفت: از آنجایی که قول داده بودیم که هر پروژه‌ای که افتتاح می‌کنیم، حتما باید به مرحله ارائه خدمت به مردم و بیماران رسیده باشد، از چند روز قبل از افتتاح بیمارستان حضرت مهدی (عج)، بیماران در این بیمارستان پذیرش شده‌اند و این بیمارستان کاملا آماده پذیرش بیماران است.

وزیر بهداشت که با یک بخش خبری گفتگو می‌کرد، تاکید کرد: این بیمارستان نمادی از قدرت جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت است و به نوعی می‌توان گفت که این بیمارستان «برج میلاد حوزه سلامت» است؛ به این معنا که همانطور که برج میلاد نمادی برای کشور شد، با این بیمارستان و بیمارستان‌هایی که در آینده افتتاح می‌کنیم، نماد‌های ملی در حوزه سلامت را به همه جهان نشان می‌دهیم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر